Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czarnowłose;)
Wątek: Czarnowłose;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-19, 10:59   #2011
Lola20
Rozeznanie

Dot.: Czarnowłose;)

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Klarissa dzieki ze odpowiedz

A mam taki pomysl-co myslicie.
Kupilam farbe ciemny braz Londy (na opakowaniu sliczny ciemny..zobaczymy co wyjdzie bo po Welli "gorzka czekolada" wyszedl ciemny kasztan.
Ale do rzeczy.
A jakby mi fryzjerka zmieszala ta farbe z odrobina czerni?
Moze by czarne nie wyszly a z czarnym polyskiem na przyklad co?
Mysle konkretnie o odrobinie granatowej czerni.
Ciekawa co by wyszlo z mieszania farby ciemny braz z odrobina czerni na glowie?
Wiem, że wiele osób miesza farby dla uzyskania efektu jak najbardziej zblizonego do ich oczekiwan, jednak chyba najbezpieczniej mieszac profesjonalne farby fryzjerskie, ostatecznie farbki z jeden firmy i serii No i istnieje jeszcze ryzyko, że biemny brąz, który kupiłaś jest kolorem raczej ciepłym, z czerwonymi bądz złotawymi/miedzianymi przebłyskami i wtedy dodana do niego granatowa czerń chyba nie będzie się zbyt dobrze komponować Istnieje wiele farb w odcieniu ciemnego brązu, które na włosach dają kolor niemal zupełnie czarny z brązowymi przebłyskami - moim zdaniem najlepiej od razu kupić coś takiego i nie ryzykować z mieszaniem No, chyba że fryzjerka sama dobierze Ci bezpieczne farby i proporcje do zmieszania