Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-20, 10:48   #1448
annamaria80
Raczkowanie

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II

Cześć Dziewczyny!
Dziękuję za wszystkie dobre wibracje .
Wczorajsze usg było bardzo długie i w sumie pozytywne. Jaśniejszy niż zwykle kolor jelita na usg to najprawdopodobniej wynik tego, że dzidziol przełknął trochę wód płodowych z krwią. Jest to niegroźna i najbardziej prawdopodobna wersja, ponieważ w płynie było widać drobinki krwi z jakiegoś wewnętrznego micro krwawienia. Są możliwe inne, poważniejsze przyczyny i pobrali mi mnóstwo krwi (3 razy kłucie) do badań, żeby je wykluczyć. Poza tym będę miała następne usg za 8 tyg, żeby zobaczyć jak się to zmienia. Generalnie dotychczasowe wyniki mam bardzo dobre, dzidziol rozwija się stosownie do wieku i szaleje w moim brzuchu jak najęty. Widziałam na usg a i na codzień czuję .
Uspokoiłam się i po prostu wiem, że na pewno mój maluch jest zdrowy.

A z dodatkowych informacji, to wczorajsza doktor stwierdziła z dużą dozą pewności, że nasz dzidziol to... CHŁOPCZYK . Właściwie nie mieliśmy preferencji, ale od jakiegoś czasu mój TZ twierdził, że to właśnie chłopak we mnie siedzi. Jesteśmy w trakcie wybierania imienia, na razie Dawid/Sebastian , ale może być jeszcze jakaś inna wersja .

A teraz postaram się nadrobić zaległości, bo strasznie się rozpisałyście.
Miłego dnia!!!
annamaria80 jest offline Zgłoś do moderatora