|
Re: naczynka raz jeszcze !!-Beatko looknij może :)))
Droga Iwonko! wlosy mi sie nie przetluszczaja, wrecz przeciwnie, musz je ciagle nawilzac jakimis maskami, i wogle oprocz twarzy to skora na calym ciele jest raczej sucha i tez musze ja specjalnie nawilzac. ;( a co do tego deramtologa to na pewno sie wybiore, tylko moze po lecie? bo jak przepisze mi jakas kuracje to zebym nie narazila po niej skory na silne slonce? a swoja buzke tez staram sie nawilzac, stosuje krem nawilzajacy z filtrem, raz w tygodniu (czasami niestety rzadziej) nakladam maseczke nawilzajaca, albo jogurt naturalny, no i oczywiscie teraz na noc bede nakladala krem na naczynka (miejscowo).
a wracajac jeszcze do tego ginekologa, to moze powinnam sie nad tym naprawde zastanowic, bo jak jeszcze nie mialam 20-stki to myslalam ze samo przejdzie i nie bralam pod uwage ze to moze byc nadmiar jakiegos hormonu, ale teraz juz nie wiem, zobacze co jeszcze na to Betatka powie, moze spojrzy na moj problem fachowym okiem i cos doradzi!!! a tobie Iwonko bardzo dziękuje za troskę!!!!!!!! [img]icons/icon7.gif[/img]
|