Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-21, 08:57   #1036
mongan75
Raczkowanie

Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
a, wrzucę wczorajszy, co mi tam Vana a Ty ile jeszcze planujesz przytyć? ile ważysz na zdjęciach na n-k przed anoreksją?

I: płatki na mleku (brany i czekoladowe) z cukrem cynamonowym mniam moze byz smaczne z takim cukrem , grahamka z masłem orzechowym i dzemem brzoskwiniowym, kawa ze spienionym mlekiem i cukrem waniliowym (Mongan...) kupiłaś spieniaczke ? czy moze jakis ekspres?

II: kostka sernika z brzoskwiniami i kruszonką, musli morelowe z jogurtem naturalnym mniammmm ! tez chcialabym takie ciasta na 2. sniadanie, ale neistety szkoła :/ wiec wspomagam sie pakowanymi słodyczaaami

III: pomidorowa z ryżem, ziemniaczki, buraczki, filet z jakiegoś dorsza
d: princessa orzechowa ja pokochałam kokosową ! kurcze, zazdroszcze Wam ze lubicie orzechy ja moge zjesc troche mieszanki studenckiej, ale zupełnie nie smakuja mi wlasnie takie batony / lody / ciasta / masła orzechowe

III: dwa jabłka, banan (mało, ale obiad późno, tak jak i dwa śniadania) haha, zemszcze sie i napisze: OWOCE TO NIE POSIŁEK ale rozumiem - ferie!

IV: duża bułka żytnia z serem żółtym, makrela w sosie pomidorowym (taka z puszki )

dwa pomarańcze i tyle samo suchych precelków :P

w miedzyczasie duuzo herbaty z cytryną i miodem chora jestes, czy dla przyjemnosci ?
wzorowe U utrzymujesz wagę? Twoje bmi i tak chyba jest niskie (jesli sie myle to bić ! ), nie musisz jeszcze przytyć? ej mała, a gdzie sie podziało Twoje ulubione cappucino milki ? ja aż sobie kupiłam, tylko nie orzechowe ( :P ) a z kawałkami czekolady (juz w to wierze :P ) i chyba dziś wyprobuje

edit: zeby nie było, ze tylko oceniam, to dzisiaj wieczorem postaram sie cos mojego wkleić