Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-21, 14:07   #1710
skierka1981
BAN stały

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamuśki

Ale mam zaległości i tyle tematów mnie ominęło!

Wróciłam wczoraj do domu i zabrałam sie za robienie zapiekanek ... mój TZ zjadł 3 i tyle dziwne ... a za pół godziny pyta czy nie mam jakiejść tabletki na serce, bo go od rana już boli oczywiście tableki zadnej nie miałam /nawet nie wiem co mogła bym mu dać/ ... i pojechaliśmy na pogotowie ... wyczekalismmy się chyba godzine, a mój mąz mówi ze już mu troche przeszło ... no ale dla mojego spokoju zostalismy, lekarz go zbadał, i niby wszystko ok! Najprawdopodobniej to nerwy Dostał zastrzyk na uspokojenie i wróciliśmy do domu!

Troche strachu się ojadłam, ale cieszę się ze to nic poważnego!

......
dzisiaj od rana jakiś przymulony chodzi - pewnie zastrzyk dalej działa
no to lece nadrabiać zaległości

, dobrze że ok.

Dzień dobry mamuśki. Ja w łóżku z mężem do 11 się leniliśmy - no nie tylko apropo tego tematu to my od początku ciąży sie kochamy i to po kilka razy w tygodniu, ochotę mam jak najbardziej co też zdziwiło mojego męża bo myślał że nie będę miała
Sprzątanie mam za sobą, obiad w planach, a sama zostałam bo mąż pojechał koledze z klubu motocyklowego pomóc mieszkanie malować - on też zostanie tatusiem - to się trzeba wspierać.
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora