Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne - wątek ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-01-03, 12:54   #151
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl
Dot.: Przerwa między zębami

dzięki, miejsmy nadzieje że dojdzie do założenia aparatu i mama nie będzie zła, bo ja niestety nie potrafię robic czegokolwiek wbrew niej
to będzie pierwsza rzecz jaką zrobię i wiem że nie bedzie ciekawie i mama bedzie bardzo zła, ale to moje życie, ona sama ma proste zęby i nawet jak wyrwali jej 4-kę to sobie ja wprawiła bo stwierdziła że przecież z taka szpara nie może chodzić, ojciec twierdził to samo
a jak ja porównałam moją sytuację ojciec powiedział, że przecież mama zarabia to jej się należy, skoro źle sie z tym czuje,
tylko że ja na aparat tez sama zarobiłam i też się z tym źle czuję, a dłużej czekać nie moge, bo z wiekiem leczenie bedzie trwało dłużej
ale niestety w mojej rodzinie sa różne poglądy na te same sprawy w zależności kogo one dotyczą
np. pieniądze mojego brata tez ich nie obchodzą, może zmieniać co pół roku samochód inwestowac w niego wszystkie pieniądze, i ostatnio słyszałam rodziców jak mówili, że przecież to jego pieniądze, nie przepije ich, nie wyda na papierosy, a skoro lubi i mu to frajde sprawia, poprawia humor i jest szczesliwy to niech pakuje kase w samochody
ale ja swojej kasy nie mogę wydawac na to co chcę i sa problemy
ale cóż

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora