Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-23, 15:07   #4265
lain
Zakorzenienie

Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
he he mi to się czasami śmiać chce bo nie uważasz, że troszkę za bardzo bierzesz tego typu rzeczy "na poważnie" ja mam ogólnie bardzo duży dystans do siebie i do życia i niegdy bym nie pomyslała, że moja rodzina oddaje mnie za butelkę wódki (jeszcze bym im nagadała, że jak to tak za jedną mnie puścili skandal) to są jakieś tam "zwyczaje" które po prostu jednym pasują a innym nie, ja nie mam nic przeciwko temu, i nie spinam się aż tak, moze ldatego że dla mnie to jest po prostu zabawne, ale jak mówiłam ja mam ogromne poczucie humoru (zawsze przynajmniej tak mi się wydawało) i mi to absolutnie nie przeszkadza, ale tak samo jak i ja Ty również masz prawo do własnej opinii
czy biore zbyt na powaznie? nie wiem... moze...
dla mnie taka 'tradycja' jest poprostu durna ot co z reszta jak wiele rzeczy zwiaznych ze slubem czy weselem. durne zabawy oczepinowe z podtekstami albo wlewaniem w siebie wodki, durne wyciaganie kasy od gosci 'na wozek', nie wspominajac juz co mysle o blogoslawienstwie paprotka (nie urazajac nikogo...)
wiadomo, ze kazdemu podoba sie cos innego... ja tam chyba jednak tradycjonalistka to nie jestem
lain jest offline Zgłoś do moderatora