Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maugoszatka i jej tłusta twarz ;] Akcja: Zostań Ambasadorką Garnier, Czysta Skóra
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-23, 20:41   #3
maugoszatka
Wtajemniczenie

Dot.: Maugoszatka i jej tłusta twarz ;] Akcja: Zostań Ambasadorką Garnier, Czysta Skó

Drugim tuszem jaki polecam jest tusz firmy Eveline cosmetics 3D GLAM MASCARA effect volume & everylash
(opakowanie takie jak na foto tyle,że z czerwonymi napisami- tusz do rzęs pogrubiający i rozdzielający)
Faktycznie nie skleja rzęs, po nałożeniu dwóch warstw efekt jest niesamowity-pogrubione,mocno czarne rzęsy!!!

Cień do powiek

Jako, że jestem wygodna zazwyczaj używam cieni w sztyfcie/płynie
Zaprezentuję te dwa rodzaje,które najbardziej mi przypadły do gustu.

ORIFLAME cień w sztyfcie

Używam dokładnie tego koloru[fiolet],który jest na załączonym obrazku. Muszę powiedzieć, że prezentuje się bosko. Rozświetla oko i gdy na dolną powiekę dam cień koloru białego efekt jest piorunujący.

Drugim ostatnio kupionym przeze mnie rodzajem cienia do powiek w płynie jest cień MISS SPORTY

Z tej serii
Używam kolorów 500 DAZZILNG i 800 INTRIGUE, bardzo sobie je chwalę, super się rozprowadzają, długo utrzymują, a co najważniejsze nie mają grudek.

POLECAM!

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

USTA:

Do ust najczęściej używam tłustego kremu DERMOSAN

jeżeli jednak jestem "w drodze" to nie pakuję go do torebki. Biorę natomiast fenomenalny balsam nawilżający do ust o zapachu KOKOSA -mmm boski!!!

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

CD nastąpi

Edytowane przez maugoszatka
Czas edycji: 2009-02-23 o 20:11
maugoszatka jest offline Zgłoś do moderatora