Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Praca tancerki a chlopak
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-23, 20:52   #7
ALEXSIS19
Raczkowanie

Dot.: Praca tancerki a chlopak

Cytat:
Napisane przez irie18* Pokaż wiadomość
co jest w tym zlego ze chce wrocic do pracy?? nie napisala przeciez ze ma dosc dziecka tylko ze chce pracowac i poza dzieckiem miec tez inne zycie. w kazdym razie ja w ten sposob zrozumialam ta normalnosc. nie kazda kobieta jest stworzona do siedzenia z dzieckiem w domu i to nie znaczy ze jest zla matka.
a co do pracy to jesli to normalny taniec a nie erotyczny to mysle ze warto podyskutowac z TZ. Tylko przydaloby sie zebys napisaal cos wiecej o tej pracy....

Dzieki za takie słowa
Jezeli chodzi o prace to uczymy sie ukladow i tanczymy te uklady na baletach , mamay fajne stroje wiadomo spodniczki bluzeczki ale nie trzeba byc tancerka zeby na balety sie tak ubierac ale nie ma to nic wspolnego z tancem gogo.

Nie jestem znudzona dzieckiem jak tu ktos napisal bardzo go kocham i uwielbiam z nim spedzac czas , nie ma z nim klopotow, praca jest na weekendy i moja mama powiedziala ze chęcią się zajmie bo maly ma z nią super kontakt, a ja w tygodniu normalnie bym sie zajmowała cały czas! Pozatym jestem młoda i uwazam ze skoro mama mozliwosc to powinnam isc i nie ide dla pienioedzy bo moj chłopak ma dobrą prace tylko poprostu chcem realizwac swoje marzenia, pełno jest teraz kobiet co mają dzieci a sa modelkami aktorkami ,chodzą do pracy i dzieki temu są szczesliwe, a ja siesze ze mama zaufana osobe przy ktorej moj maly jest calkowicie spokojny. Ten stareotyp niestety nie dotyczy mnie bo ja bardzo chcem cos robic a moj chlopak tego nie rozumie,

dzieki wszystkim za slowa otuchy
ALEXSIS19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując