Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-24, 10:29   #1523
maallaa
Raczkowanie

Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część VI

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
mam krem..Nie wiem,Nuska miała przyslac jak wróci..Ale Madzius mi troszku przysle to sobie w czółko walnę i doczekać sie nie mogeW porownaniu z Agi (zdjecia) to mam bardzo słabe te plamy..Jejku jaka to trzeba koszmarna droge przejsc z tym cosm..jak tak nie raz czytam..dobrze ze chociaz happy end jest i plamy znikają..Szalalam ostatnio w Douglasie kupiłam clinique podklad ale nr 09..dosc fajny wzielam probaski shiseido..tego z duzym faktorem ochronnym..i nie omieszkałam wysepic biotherm jakies cudokremik!!! biochemie skręciłam i czekam na efekty

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

wiesz moj idole ultra z lancome to nadal Kcw,moze ze względu na dobrany kolor..ale wykańczam covermarkiem..traktuje jako korektor..Tego Revlona tez przetestuję!! kurcze moglam wziąść probaska..Ty covermarka tez zamowilas i co?jakie kolorki masz???? Agi mam juz tyle tych wybielaczy ze narazie spasuje z kupnem hi hi..ale w zakladke wrzucilam Jak tam buzia dzisiaj?fajnie ze dawne cosmelanki sie odezwały i wsparły swą wiedzą
Zamówiłam tego coverderma, ale kolory fatalne, poza tym konsystencja taka gęsta, że nie miałam odwagi na twarz tego położyć Jak chcesz Miszko to mogę Ci przesłać troszkę tego revlona tylko daj adres A co do kremów wybielających to ja też póki co thiospotu używam - podobno najwazniejsza jest konsekwencja i wytrwałośc, jak go skończę to może zobaczę tego unitona, bo cosmelan nie dla mnie póki co, a jakoś trzeba walczyć z tymi plamami. Co do moich to też duuużo jasniejsze niż Agi i takie bardziej zwarte.
Dla mnie dermablend za ciężki,tłusty i zaraz niespodzianki po nim miałam

Edytowane przez maallaa
Czas edycji: 2009-02-24 o 10:30
maallaa jest offline Zgłoś do moderatora