2003-05-30, 19:16
|
|
|
Wtajemniczenie
|
zapytajniki :)))
hello! [img]icons/icon7.gif[/img]
Kochani, mam do Was kilka nurtujących mnie pytań.
Mam dopiero co skończone 15 lat a chciałabym poradzić się kogoś dorosłego, doświadczonego etc.
Wiadomo przeciez ze kolezanki z podwórka zbyt dużej wiedzy na temat kosmetyki nie mają ( no..nie wliczając tapet i dłuuuuuuuugaśnych tipsów pod którymi kryją się obrzydliwe białe plamki FUJ!)
ale nie o tym mialam pisac
Jesli ktos bylby tak milutki i pomogl mi bede naprawde bardzo bardzo wdzieczna Z gory dziekuje, naprawde
1. Na mojej twarzy dzialy sie dosc nieciekawe rzeczy tak wiec postanowilam zainwestowac w dobry podklad ( oczywiscie uprzednio zakupilam zestaw do walki z rozszerzonymi porami.. żel,tonik,krem itd.)
Bardzo rozochocilam sie na Ever Fresh filmy Maybelline
Na reklamie wygladal tak pieknie ze prawie sie rozpływałam.
W drogerii Pani powiedziala mi ze to nie jest absolutnie podkład dla mnie. Nosi sie go wdg. niej od 28 roku zycia poniewaz znajduja sie tam cenne witaminy mlodosci.
Kolezanka Pani ekspedientki jednak stwierdzila ze jest to idealny podklad dla mnie i po wybraniu odpowiedniego koloru nalozyla mi go na twarz.Wygladal bardzo ladnie wiec kupilam go sobie. Stosuje go rzadko gdyz od jakiegos czasu moja cera znacznie sie poprawila. Poza tym boje sie troche ze moze faktycznie ekspedientka miala racje? prosze powiedzcie co sądzicie....????
2. Na poczatku mojego łuku brwiowego (ze strony noska ) włoski zamiast równo sie układać "sterczą" do góry!! Co mam z tym zrobic? Podciąć, wydepilować "od góry" albo cos innego???? - to bylo moje drugie pytanie.
I jeszcze jedno ostatnie (mam nadzieje ze nie zanudzam )
3. Co zrobic aby cień do powiek nie zbierał się w załamaniach powiek po kilku godzinach od nałożenia? Strasznie mnie to irytuje...[img]icons/icon7.gif[/img]
Buziaki i pozdrowienia
wiola
|