Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niekonczace sie odliczanie czyli mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-24, 13:39   #730
eleeri
Zakorzenienie

Dot.: Niekonczace sie odliczanie czyli mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.3

Cytat:
Napisane przez manolita Pokaż wiadomość
Macie tez większe rozmiary niż 56-62 ? Ja narazie mam rozm. 56-62, 68 i większe mało co.
Ja mam , kupowałam w sklepie od rozmiaru 62 wzwyż, wszystko co było w promocyjnej cenie

Efekt: bardzo mało ciuszków na "zaraz po porodzie"
Ale od czego allegro

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
wczoraj na szkole rodzenia położna nam opowiadała, że jakoś w styczniu przywieziono do szpitala dziewczynkę dwumiesięczną ze SKLEJONYMI wargami sromowymi!
bo!
jej mama uznała, że chusteczki nawilżające są dobre na wszystko i zamiast kąpać dziecko w wodzie myła ją przez te dwa miechy tylko tymi chusteczkami!
Tym sposobem powolutku wszystko się zakleiło!
Dziecko trafiło do instytutu matki i dziecka na operację
No to dzieciątko trafiło na mamę inteligentną inaczej biedne

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Superzabula, aha to ja też chyba x-cara wezmę Ale to zależy chyba głównie od pana sprzedawcy, już mi zdołał wyperswadować i XQ i XV i XT, ciekawe co powie o fotelikach 3,5-godzinny dojazd to sporo ale raczej nie zdążysz urodzić, powinien zdążyć jakby coś A jaką masz muzykę wspomagającą rozwój? I skąd?
...
Gabi, zazdroszczę Ci podejścia do ciąży Ja swoją kiepsko znoszę od początku, głównie psychicznie. Najpierw same problemy a jak teraz niby ok to pojawiły się duszności i obolały lewy bok od spania A jeszcze jak do tego dochodzi rosnąca waga to dla mojej psychiki zbyt dużo... już mam na plusie 6,5 a pewnie przekroczę 10, w końcu to dopiero 29 tydzień. Już sam ten fakt wystarczy żebym ciążę traktowała jak pasmo udręk a nie szczęścia Ważę 54 kg a do porodu jeszcze kilka dojdzie, nigdy nie byłam taka gruba i źle to znoszę. Co mi z tego że mało kto dostrzega moją ciążę skoro wystarczy jedna uwaga teściowej i już mam doła Tak to jakoś jest że chudzi uważają że mało co po mnie widać a grubiutka teściowa z satysfakcją liczy mi każdy kilogram i cm...Mam już 83 w brzuchu i 94 w biodrach straszne...a będzie przecież jeszcze więcej. Pewnie te biodra zostaną mi już na stałe
...
Gosikk ale masz wstrętną tą teściową, no kij jej w oko, nie przejmuj się nią
Może Twój TŻ by jej coś powiedział, albo sama jej coś odgryź tak żeby jej w pięty poszło.
Zawsze możesz zwalić na hormony, nie

Co do X-landerów, ja się napaliłam na XA, bardzo mi się spodobał, jeździłam nim po sklepie i tylko zastanawia mnie, czy gondola nie jest za mała. Hmm, jest taka wąska

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
...
A co do materaca też chciałam grykę-piankę-kokos ale dziewczyna odradziła, mówiła że lepsza jest pianka-kokos. Bo w razie jakby dziecku często się ulewało gryka nasiąka I teraz sama nie wiem...
...
Ja czytałam, że najlepszy jest gryka-pianka-kokos i taki mam w planie kupić, a między materacem a prześcieradłem mam zamiar dać podkład.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png

eleeri jest offline Zgłoś do moderatora