Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-24, 19:12   #303
asix86
Wtajemniczenie

Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II

Cytat:
Napisane przez yaminishi Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam dokładnie te same próbki I sandy fair jest z nich najjaśniejszy, więc nie wiem czy nie lepiej byłoby go zamienić...?! Wiem, że zdjęcia kiepskie ale nie potrafię tego lepiej przedstawić
A co do tego co napisała Rzabba, miałam Fairly Light i też był dla mnie ciut za ciemny. Ostatecznie parę razy go użyłam (kiedy zakładałam golf). MInerały ogólnie dość dobrze się wtapiają więc skóra na twarzy była ok, tyle że szyja się odznaczała.
A Ty jaką masz szyję? Tzn w jakim odcieniu (bo moja jest taka trochę żółtawa).
Właśnie dzięki fotkom zamieszczonym przez Rzabba stwierdziłam, że sandy fair odpada.. i właśnie napaliłam się na fairy light, aczkolwiek w zestawieniu co kiedyś podałam linka (w exelu) jest napisane, że kolorem odpowiadającym buff'owi jest golden fair, więc wacham się pomiędzy golden fair i fairy light (olive fair i linen już na pewno biorę). Szyję mam chyba bardziej żółtą, ogólnie na początku chciałam zamówić same najjaśniejsze kolory, bo w sklepach często najjaśniejsze dostąpne kolory są dla mnie za ciemne - ale chyba everyday minerals ma wyjątkową kolorówkę, w której jednak nie powinnam stawiać na kolorki najjaśniejsze. jestem zagubion, bo właściwie nigdy wcześniej nie używałam przez dłuższy czas podkładów..
asix86 jest offline Zgłoś do moderatora