Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-24, 22:35   #1749
Ainsel
Zadomowienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

ych..długi post mi wyjdzie przez to multicytowanie, ale co zrobic, jak sie wpada do Was pod koniec dnia i chce się dorzucić swoje trzy grosze

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Matko, co za tupet. Jak ja czegoś takiego nie lubię. A mama malucha co na to?

Na moim roku też parę osób ma takiego promotora. Jak zaczyna chyrlać, to znajomi się boją, czy dożyje do ich obrony

Szaja Kocham Cię
Poszłam dziś do Carry i potwierdzam- mega wyprzedaże. Np. wszystkie jeansy do 39,90 zł, wszystkie modele są we wszystkich rozmiarach i różnych długościach
Do tego kiecki, które normalnie kosztują ponad stówę, teraz są za 40 zł Chyba wszystkie rzeczy są przecenione, bo nie widziałam niczego droższego niż 70 zł.
Szaja i Impersono, zachęcona waszymi opisami wyprzedazy podjęłam decyzję o wybraniu się do Carry, jakby co, to będziecie mieć na sumieniu moje zaskórniaki oszczędzane na wakacje (o ile wypalą, bo przez ten kryzys i obecny kurs euro to nie wiem, na jaki wyjazd mnie będzie stać)

Aniko, ta Twoja kuzynka jakaś nie tego..mam nadzieje, ze mama malucha nie uwierzyła w jej historyjkę

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Luna, TZ zdolowal. Cos idzie dobrze to ten musial mnie dobic. Zna ktoras dobrze, bardzo wrecz dobrze francuski? Bo prawdopodobnie zaraz, w sensie dzisiaj zgarne 100€ ;> Ale czy czeki wysylaja do naszego kraju nie mam zielonego pojecia, podobno do Rumunii tak.
Anyway wygralam zaraz karty do gry (w sensie musze 3 kody wpisac i bede posiadaczka kart do gry, trakich plastikowych, ze smiesznymi zwierzatkami).
chociaz cos mi humor poprawilo... W razie czego czek i karty do znajomej mojej znajomej w Belgii wysla. Ona czek zrealizuje i mi przeleje ;> Oby tylko byl na okaziciela.
ja byłam w liceum w klasie z rozszerzonym francuskim, ale nic nie pamietam, bo niezbyt się przykładałam do nauki
gratuluje wygranej! ja ostatnio strzeliłam czwórkę w totka i wygrałam 130zł-cieszyłam sie jak głupia (wydałam od razu, bo miałam upatrzoną całą serię "Patroli" Łukjanienki)

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość

Praca będzie chyba o geniatrii
najgorsze, ze on nam chce tematy zmieniac, bo te, które mamy, to nie jego zakres. A co mnie to obchodzi, przejął grupę i będzie coś teraz kombinował, jak ja mam juz materiały zebrane, no normalnie...

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Witajcie kochane Moherki.

Na poprawę nastroju i w nawiązaniu do szybkimi krokami zbliżającej się ponoć Pani Wiosny:

"Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło w swoim kocim jezyku:

- No i k***a gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta p********a wiosna do
k***y nędzy? Co za p******y kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to k***a wszystko jest?! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba nap******a jakby ich tam w górze p******o... Niby ponoć wiosna już jest, k***a - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, k***a ...

A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie:

- Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz..."
dobreu mnie pod oknem właśnie jakieś koty się tłuką

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Ale nadziergane...
Ostatnio niestety nie mam czasu wcale żeby sobie wejść na wizaż, a jak już to tylko na chwilkę poszukać wzorów na wątek o hafcie krzyżykowym.
Kończę haftować kubusia puchatka koleżance, niedlugo zaczynam bieżnik na Dzień Matki.
Dobija mnie budzenie się o 5.30...ja jestem typowym nocnym markiem i jak muszę zwlec kuper o tak nieludzkiej godzinie to jest dramat.
Szczęście, że już się troszkę przyzwyczailam i chodzę spać jak dziecko o 22-23, żeby rano kumać bazę co tam ode mnie chcą na tym stażu.
Niedlugo będę już teoretykiem na medal od spawania- śmiech na sali normalnie..

Ainsel aż trudno uwierzyć, że dają Wam takich promotorów.
Chociaż ja akurat nie powinnam się dziwić, mój promotor tydzień po tym jak się do niego zapisalam umarl byl. Szkoda bardzo czlowieka, bo byl bardzo w porządku, ale roczkik dwudziesty któryś więc trudno się dziwić...
Daria, a jak w ogóle na tym stazu, daje radę?
rannego wstawania współczuję, doskonal;e Cię rozumiem, bo ja tez jestem nocnym markiem, i tę Twoją pobudkową 5:30 częściej zdaża mi się "widzieć" z drugiej strony-czyli, ze dopiero się kładę
A sytuacji z promotorem współczuję, mam nadz.że nas ominie taki czarny scenariusz. Ale ten Twój to przy moim młodzieniaszek-mój to rocznik 1913

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Dziewczyny, przyjdzie wiosna, to zobaczycie, będzie ciągle padać, wiać i dopiero będziecie narzekać :P A tak to przynajmniej jest mrozik i w miarę sucho, śnieg twardy, ładne niebo... Niestety, ocieplenie już idzie, bo na ulicach robi się chlapura.

Poszłam dziś z koleżanką na pokaz mody i zamiast na to trafiłyśmy na wieczór poezji z udziałem prawie samych dziadków Czułam się na maksa moherowo. Potem wszyscy do nas podchodzili i mówili, jaka ta młodzież jednak nie jest zła, skoro się poezją potrafi zainteresować Nie miałyśmy serca powiedzieć, że to przez odwołany pokaz... Ale było przyjemnie, odchamiłyśmy się nieco.
no i proszę, jak nas pięknie reprezentowałyście
a co do wiosny, to ja czekam na taka ładną, ze słoneczkiem itd.na taką nie będę narzekać nic a nic
Ainsel jest offline Zgłoś do moderatora