Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - >> Śliwka z listkiem <<
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-24, 23:19   #22
Katosu
Raczkowanie

Dot.: >> Śliwka z listkiem <<

Cytat:
Napisane przez estee7 Pokaż wiadomość
Bardzo ladny makijaz

czy Ty uzywasz tego lemon aid jako bazy pod makijaz, jak to sie sprawuje?
Lemon aid'a używam jako 2 rzeczy: do korekcji zaczerwienień na powiekach i jako baza pod cienie. Jestem bardzo zadowolona, na pewno na stałe zagości w mojej kosmetyczce
Cytat:
Napisane przez kesly1 Pokaż wiadomość
Widzę, że dzisiaj troszkę delikatniej

Muszę to napisać ...!!

Pięknie wyciągnięta kreseczka. Delikatnie podkreślony łuk brwiowy, i piękne, pełne, naturalne usta Kolorki pięknie dopasowane.
Wniosek: Idealny makijaż, i piękne brwi ...
A delikatniej, bo wiosna u nas tutaj w UK zawitała, Baardzo mi miło, no taką Bozia dała twarz to nie ma co narzekać ;-) A brwi to już zasługa NIE wyrywania za młodu

Cytat:
Napisane przez estee7 Pokaż wiadomość
Swoja droga, przegladnelam kilka Twoich makijazy, sa przecudne, strasznie mi sie podobaja. Nie przesadzasz z kolorami a mimo to je stosujesz O technice sie nie wypowiadam bo sama sie na tym nie znam hehe
Ale efekt jest zawsze przepiekny.

Zauwazylam, ze stosujesz produkty Benefit, co jeszcze posiadasz z czego jestes zadowolona?
Cieszę się, że Ci się moje propozycje podobają Nie mam ich za wiele, tych Benefitów, chwalę sobie własnie Lemon aid i wszelakie odcienie pyłków Show Off, są świetne, zabieram się jeszcze za bronzer

Cytat:
Napisane przez kasQ Pokaż wiadomość
dziewczyno jakie TY masz piekne usta rewelacja
O matko, no takie są, dzięki!

Cytat:
Napisane przez Alexiandra Pokaż wiadomość
Jaakie usta piekne ! :O
wow ;O
makijaz mi sie podoba
po przeczytaniu tytułu bylam pewna ze bedzie cos mocnego a tu takie mile zaskoczenie , swietnie
No nie zawsze musi być mocno, świeża powiedzmy wiosenna śliweczka z młodym listkiem I pomyśleć że takie makijaże tworzę na zwykły wypad do sklepu... :P Ale jak kto lubi :P
Katosu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując