Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Top Secret - sklep internetowy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-25, 09:34   #4
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Top Secret - sklep internetowy

Cytat:
Napisane przez eweelina111 Pokaż wiadomość
ja nie miałam do czynienia z tym sklepem ale z chęcią coś zamówie powiedz mi tylko czy jest różnica w cenach między sklepem zwykłem a sklepem internetowym?czy tylko akurat na ten konkretny sweter 25 zł? nie mam czasu się przejść na miasto dlatego pytam
szczerze mówiąc nie wiem czy jest różnica normalnie, po prostu byłam któregoś dnia w Top Secret u mnie w mieście i sweterek był po 99zł, a spojrzałam w sklepie netowym i był za 75zł A teraz znowu 99, więc to chyba chwilowa promocja była

Poza tym w stajconarnych na pewno teraz jest 25% zniżki na zakupy powyżej 99zł, bo dostałam od nich maila z informacja o tym

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Napisane przez karolineczka Pokaż wiadomość
Witam,

Kupowałam przez stronę internetowa TS. Czekałam 4 dni robocze na przesyłkę, płaciłam za pobraniem (zamówienia realizowane są szybciej, podobno). Mam nadzieje, dostaniesz przesyłkę.

Pozdrawiam
No ja czekam już... półtora tygodnia, jeszcze chwila i będzie 10 dni roboczych, a jak pisałam z pytaniem jak się ma zamówienie, to otrzymałam tylko informację, że "jest w realizacji"

I własnie zasugerowałam się tym, że za pobraniem wyślą szybciej...