2009-02-25, 09:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Top Secret - sklep internetowy
Cytat:
Napisane przez eweelina111
ja nie miałam do czynienia z tym sklepem ale z chęcią coś zamówie  powiedz mi tylko czy jest różnica w cenach między sklepem zwykłem a sklepem internetowym?czy tylko akurat na ten konkretny sweter 25 zł? nie mam czasu się przejść na miasto dlatego pytam
|
szczerze mówiąc nie wiem czy jest różnica normalnie, po prostu byłam któregoś dnia w Top Secret u mnie w mieście i sweterek był po 99zł, a spojrzałam w sklepie netowym i był za 75zł A teraz znowu 99, więc to chyba chwilowa promocja była 
Poza tym w stajconarnych na pewno teraz jest 25% zniżki na zakupy powyżej 99zł, bo dostałam od nich maila z informacja o tym 
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------
Cytat:
Napisane przez karolineczka
Witam  ,
Kupowałam przez stronę internetowa TS. Czekałam 4 dni robocze na przesyłkę, płaciłam za pobraniem (zamówienia realizowane są szybciej, podobno). Mam nadzieje, dostaniesz przesyłkę.
Pozdrawiam 
|
No ja czekam już... półtora tygodnia, jeszcze chwila i będzie 10 dni roboczych, a jak pisałam z pytaniem jak się ma zamówienie, to otrzymałam tylko informację, że "jest w realizacji" 
I własnie zasugerowałam się tym, że za pobraniem wyślą szybciej...
|