Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-25, 12:38   #2324
eleeri
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że będę jak najdłuzej karmić bo jak patrzę na kumpele karmiące to większośc po 3-4 miesiacach schudła więcej niż przed ciążą ważyły...mam trochę obawy o karmienie, moja mama karmiła tylko miesiac i skończył się pokarm...czy to moze być rodzinne?
Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
To mnie pocieszyłaś Nie będę teraz o tym myśleć...może się uda jak najdłuzej karmić...chociaż też słyszałam że pokarm może zanikać jak się wróci do pracy i nie karmi się już regularnie...a ja mam zamiar wrócić po macierzyńskim plus wszystkie zaległe urlopy...ehhh będzie jak będzie...w końcu nie ma się na to do końca wpływu...
Ja też się boję, że jak wrócę do pracy to będzie problem z karmieniem?
Dlatego moje drogie zakupiłam sobie laktator
I w pracy jak będzie potrzeba to pokarm sobie sama odciągne w wc i młody będzie miał zapas mleczka w domu pod nieobecność mamusi

A poza tym czytałam, że taki laktator może pomóc przy braku mleka, jak na początku dziecko ma problem z zassaniem albo długo dziecka nie przynoszą do karmienia to można laktatorem pobudzić wydzielenie się mleka.

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
kozaczki sa:
a wiesz co ja znalazlam??? ten sam sprzedawca od tych moich butkow tylko pod innym nickiem sprzedaje je za 22.90!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i pisza tam, ze nic nie zarabiaja, promuja firme
nie no kozaki za 20zl? one sa z papieru czy jak?
Hmm, gość pisze że ze skóry ekologicznej i na jeden sezon na pewno starczy. Zresztą za taką cenę i tak warto , szybciej można je zmienić na inny model niż takie za 500 zł.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png

eleeri jest offline Zgłoś do moderatora