2009-02-25, 12:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Cytat:
Napisane przez Karolinak82
Mam nadzieję, że będę jak najdłuzej karmić bo jak patrzę na kumpele karmiące to większośc po 3-4 miesiacach schudła więcej niż przed ciążą ważyły...mam trochę obawy o karmienie, moja mama karmiła tylko miesiac i skończył się pokarm...czy to moze być rodzinne?
|
Cytat:
Napisane przez Karolinak82
To mnie pocieszyłaś  Nie będę teraz o tym myśleć...może się uda jak najdłuzej karmić...chociaż też słyszałam że pokarm może zanikać jak się wróci do pracy i nie karmi się już regularnie...a ja mam zamiar wrócić po macierzyńskim plus wszystkie zaległe urlopy...ehhh będzie jak będzie...w końcu nie ma się na to do końca wpływu...
|
Ja też się boję, że jak wrócę do pracy to będzie problem z karmieniem?
Dlatego moje drogie zakupiłam sobie laktator 
I w pracy jak będzie potrzeba to pokarm sobie sama odciągne w wc i młody będzie miał zapas mleczka w domu pod nieobecność mamusi 
A poza tym czytałam, że taki laktator może pomóc przy braku mleka, jak na początku dziecko ma problem z zassaniem albo długo dziecka nie przynoszą do karmienia to można laktatorem pobudzić wydzielenie się mleka.
Cytat:
Napisane przez Svinecka
kozaczki sa:
a wiesz co ja znalazlam??? ten sam sprzedawca od tych moich butkow tylko pod innym nickiem sprzedaje je za 22.90!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
i pisza tam, ze nic nie zarabiaja, promuja firme
nie no kozaki za 20zl? one sa z papieru czy jak?
|
Hmm, gość pisze że ze skóry ekologicznej i na jeden sezon na pewno starczy. Zresztą za taką cenę i tak warto , szybciej można je zmienić na inny model niż takie za 500 zł.
|