Dot.: gdzie się wybrać na krótki wypad na narty?
wlasnie wrocilam hm pojechalam do ustronia czantoria to jedna wielka porazka dla poczatkujacych nie wiem kto mogl oznaczyc ten stok jako niebieski na samej gorze jest dosc stromo jak dla poczatkujacych przynajmniej dla mnie a w polowie stoku wjezdza sie w las waska sciezka po obu stronach drzewa a do tego z jednej storny przepasc!! w ogole nie zabezpieczone zadnymi siatkami niczym!! to jakas porazka!! na desce nie da sie tam zjechac jak ktos sie dopiero uczy tak wiec polowe stoku zjezdzalam na hamulcu bo stromo a druga praktycznie ciagnelam deske za soba bo za wasko no i zero zabezpieczen a na dol nie chcialam spasc!! wiec porazka... klepki w wisle fakt super stok ale... nie ma wyciagu krzeselkowego!! co dla mnie bylo podstawa... bo nie potrafie wjezdzac ani talerzykiem ani orczykiem wiec klepki odpada ale jak tkos potrafi to faktycznie super nie stromy szeroki super... soszow w wisle tez fajny stoczek ale nie ma krzeselka na niebieska trase wiec dla mnie odpadl... stok istebna wydaje sie spoko ale ludzi ze masakra a w wypozyczalni (bo chyba jest tylko jedna) zabraklo sprzetuu... no i te kolejki godzina jak nic do wyciagu! moze w tygodniu jest lepiej ja bylam w weekend wiec jak ktos nie ma sprzetu i zamierza tam w weekend sie wybrac to rowniez nie polecam...w koncu znalazlam sie w bialce tatrzanskiej i to byl strzal w 10!! kotelnica bialczanska bania stoki poprostu marzenie dla poczatkujacych szeroko nie stromo i przede wsyztskim sa chyba 3 albo 4 wyciagi krzeselkoweee do wyciagu nie ma za duzych kolejek nawet w weekdny poniewaz jest ich kilka wiec tlok sie rozladowuje... takze dla poczatkujacych polecam z reka na sercu bialke tatrzanska
pozdrawiam
|