Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Stara Ekipa z Wątka o "Rozstaniu z Facetem...": Łączmy Się!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-25, 18:40   #275
DarkChocolate
Raczkowanie

Dot.: Stara Ekipa z Wątka o "Rozstaniu z Facetem...": Łączmy Się!!!

Ajj Marzencia przytulam Cie bardzo mocno, bo chyba tego CI trzeba
A powiedz mi Twój Ex ma teraz kogoś ? Według mnie nie warto się odzywać, nie warto wciąż sobie robić nadzieji, bo to wykańcza. Wiem jak było ze mną nic innego nie robiłam tylko czekałam na jakąś wiadomość, widziałam wiadomośc na naszej klasie łudziłam się, że to od niego, przychodził sms błyskawicznie sprawdzałam od kogo licząc, że to będzie właśnie od niego. Tak się nie da, to nie prowadzi do niczego dobrego, zadręczamy się tylko, nie warto. Trzeba zamknąć ten rozdział. Będzie ciężko Kochanie, ale masz nas i my CI zawsze pomożemy. Jesteś wspaniała kobietą i nie warto się poniżać przed mężczyzną.
NieSmutna nie wiem ile to potrwa, ja mam dopiero 17 lat, mój związek nie był wogóle poważny, nawet rodzice o nim nie wiedzieli, byliśmy ze sobą tylko 3 miesiące a spotykaliśmy się max raz w tygodniu, z reguły jeszcze rzadziej. Za dwa miesiące będzie rok jak nie ma juz "nas" a ja mimo wszytsko nie potrafie zapomnieć, wwciąż rozdrapuje stare rany, nie potrafie otworzyć się na nowe uczucie, może nawet tęsknie, choć wiem, że to wszystko jets bez sensu...
DarkChocolate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując