Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zawsze macie ochote???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-25, 21:22   #152
saniasmile
Przyczajenie

Dot.: Zawsze macie ochote???

kurcze... a już myślałam, ze to ja jestem z jakiejś innej planety.... Mój facet zawsze chce... po prostu nie ma dnia, żeby nie miał ochoty na sex... zresztą jak czytałam powyżej... to każdy facet to taki erotoman lub sexoholik- jak kto woli.. to między innymi odpycha kobiety..
Już się martwiłam, że coś ze mną jest nie tak... Największą ochotę, to zawsze dzień przed okresem mam... A w inne dni, to bardzo rzadko. Chociaż, zauważyłam, że od jakiegoś czasu, moja ochota na sex rośnie... może jest to spowodowane dojrzewaniem mojego organizmu do tego typu rozrywki... bo do tej pory, sex nie kojarzył mi się z fajnym uczuciem, stanem wniebowzięcia.. Tym bardziej jak widziałam jak bardzo zafascynowany sexem jest mój chłopak. Przez to że on od samego początku go uwielbiał, a ja dopiero wchodziłam w życie intymne- nie mogłam się przemóc. Sex kojarzył mi się z bólem, skrępowaniem, wstydem, kompleksami, czymś złym... Zapewne większość dziewczyn mających tego typu problem, ma podobną sytuację.
Niedługo będziemy razem 2 lata... Dopiero zaczynam czerpać satysfakcję z sexu i może dlatego mam na niego częściej ochotę niż kiedyś... I dlatego jeszcze, ze przy tym facecie, czuję się jak pradziwa kobieta....
saniasmile jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując