Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Składy kosmetyków do włosów bez tajemnic
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-26, 11:04   #1861
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Składy kosmetyków do włosów bez tajemnic

Cytat:
Napisane przez Hlaskoida przy czystej Pokaż wiadomość
dziś zakupiłam nano effect regenerujący o pewną ciekawą maskę, proszę io jej analizę

Propis, Water Mask, Maska Nawilżająca

Składniki: Aqua, Cetearyl alcohol, Cetrimonium Chloride, Propylene Glycol, Parfum, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract, Pyrus Communis(Pear) Fruit Extract, citrus Nobilis(Mandarin Orange) Fruit Extract,Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Carica PaPaya(Papaya) Fruit Extract, Cucumis Melo( Melon) Fruit Extract, Persea Gratissima( Avodaco) Fruit Extract, Cocos Nucifera( Coconut) Extract, Pyrus Malus(Apple) Fruit Extract, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolino ne,Buthylphenyl Methylpropional, alpha-isomethyl Ionone, Citronellol.
O, już widzę, że ładne , tylko ten parfum za wysoko siedzi [i na czerwono bije po oczach ]. Ale to co za "parfumem" robi wrażenie [i bije po oczach na zielono - pyszna sałatka owocowa czyli ekstrakty z:
- moreli
- gruszki
- mandaryny
- brzoskwini
- papai
- melona
- kokoska
- jabłuszka
Zapewne one mają za zadanie nawilżyć i odżywić włosy, każdy z nich ma dobroczynne właściwości.
Oprócz tego to co na początku też przysłuży się włosom: emolient, kondycjoner i nawilżacz.

Więc, jak już pisałam na początku - ładnie jest

Edytowane przez 'Estelle'
Czas edycji: 2009-03-02 o 10:08
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora