Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 1.01.2009 -> Cel: zgrabna figura na wakacje. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-26, 15:48   #268
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: 1.01.2009 -> Cel: zgrabna figura na wakacje. II

Cytat:
Napisane przez asiek_waw Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczynki... nie bylo mnie tu z 40 stron i juz nowy link nawet jest Taka jestem zla na siebie, nie ptorafie woli swej utrzymac, wciaz zaczynam od nowa i od nowa.. juz si enawet nie waze i nie mierze, bo jesli nie waze tyle samo to wiecej ((( ja nie wiem co ja tak nie moge sie za siebie zabrac, potrzebuje chyba osobistego trenera albo dietetyka co by do mnie 2 razy dziennie zagladal i patrzyl czy sie trzymam swoich wlasnych obietnic!!!! CO ZA PORAZKA ZE MNIE ((((( Kupilam hula hop nowe 3 dni temu i krece - to jedyne co trzymam, mam nawet siniaki na biodrach od tego!!! podoba mi sie!!! (bo to jest obciazone hula z kuleczkami masujacymi!)! Nie wiem juz co zrobc najchetniej bym ktorejs z Was dala nr tel zeby mnie dreczyla.... nie jem slodyczy, Ale to dopiero od wczoraj!!! co za porazka!!!!!! ((((((((
Wchodź tu codziennie i spowiadaj się ze swoich żywieniowych grzechów,obiecuję baciki motywacyjne
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora