Re: Coś bardzo ujędrniającego do ciała chciałabym :)
Hmm, chciałabym powiedzieć, że się nie odchudzam raczej chuda jestem [img]icons/icon7.gif[/img] I chyba nie wiotczeje mi jeszcze skóra z powodu wieku [img]icons/icon12.gif[/img] Biegam regularnie i nie mam generalnie jakichś większych problemów z ciałem tylko ja nie jestem z tych "ubitych", mam miękkie ciało w dotyku, nie umiem tego dobrze określić. Tzn.nie galaretowate, ale w dotyku miękkie, ani ubite, ani kościste. I dlatego lubię kosmetyki dobrze opinające moją skórę, przynajmniej mam takie wizualne wrażenie.
Jeśli chodzi o masaże to odpadają, bo teraz to absolutnie nie mam na to czasu i dlatego potrzebuję czegoś dobrego do domowego użytku. Dzisiaj kupiłam żel Galenica , zobaczymy, za jakiś czas pewnie opiszę efekty [img]icons/icon7.gif[/img]
Beatko chętnie kupiłabym te kosmetyki Maystar ale nie bardzo wiem gdzie. Generalnie w Łodzi to ciężko cosik kupić, za głupim Etiaxilem nabiegałam się pół miasta [img]icons/icon9.gif[/img]
A te Wiedeńskie Kosmetyki to też mogę kupić tylko w gabinetach ???
Jeśli byłaby taka możliwość to proszę podaj mi Beatko jakieś łódzkie namiary na te kosmetyki, będę bardzo wdzięczna [img]icons/icon7.gif[/img]
Generalnie dziękuję za wszelkie porady [img]icons/icon7.gif[/img]
I czekam na jeszcze [img]icons/icon7.gif[/img]
[img]icons/1cmok.gif[/img]
|