Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zodiakalne Rybki - stwórzmy nasze akwarium :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-26, 22:54   #931
WinlyEm
po prostu Łinli

GG do WinlyEm
Dot.: Zodiakalne Rybki - stwórzmy nasze akwarium :)

Cytat:
Napisane przez Hot Lady Pokaż wiadomość
Winly zrobimy dla Ciebie specjalne urodziny - takie fikcyjne kiedy zechcesz, ale rozpieszczasz tego swojego TŻeta
hehe, urodziny na życzenie, no proszę

Cytat:
Napisane przez Integirl Pokaż wiadomość
kurcze a ja swojemu Tż muszę kupić jakiś prezent bo ma urodziny w niedzielę ( też rybka) i nie wiem co , normalnie pustka a jutro muszę to załatwić i to szybko bo z moim przeziębieniem nie mam ochoty za dużo chodzić po mieście
to wy też jesteście dwie rybki, tak jak my zgodzisz się, że dwie rybki dobrze sie dogadują ?

Cytat:
Napisane przez ona2008 Pokaż wiadomość
ja zaczynalam semestr w urodzinywiec rozumiem, bedzie dobrzeprzelozysz je a zyczen miedzy zajeciami od znajomych z uczelni(nawet nie wiedzialam ze wiedzank i inne wynalazki mnie wkopaly)nic nie zastapi
ja nie lubię tego, że ma urodziny w dzień kobiet. Bo tego dnia np w pracy dzieci śpiewają sto lat i takie dziwne uczucie - wiem że dzis moje swięto ale wiem też ze nie śpiewają tego specjalnie dla mnie, tak samo z życzeniami. Hmm nie wiem jak to opisać, ale dziwne jest to uczucie i takie w sumie niezbyt miłe. Pewnie i tak nikt nie skumał o co mi chodzi w tej wypowiedzi whatever

I love M*A*D minerals
WinlyEm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując