Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Napisane przez madame_apple
no to mnie pocieszyłaś, z moją mobilizacją nie jest najwyraźniej aż tak źle jak myslałam  Wczorajsze pisanie zakończyłam na 4,5strony  mysle, że mogłoby powstać nawet więcej gdybym nie zagadała się na gg, jak zwykle
|
widzę ze idziemy łeb w łeb (o ile dziś kolejnych stronic nie spłodziłaś )
Cytat:
bez sensu, dawać mi tu wiosne!
|
słyszałam dziś ze ma nadchodzić więccc czekam 
Cytat:
Życzę owocnych wenoposzukiwań 
|
wena przyszła ok 22 (lepiej późno niż wcale ^^) za to wcześniej robiłam wszystko tylko żeby się nie zabierać za tworzenie 
niektórzy profesorowie są doprawdy zabawni 
Cytat:
Napisane przez schism_
wieczorem udałam sie ze skierowaniem od (jedynej rozumnej) pediatry na usg tarczycy.
yeah..
Stanęło na tym,że po roku zmniejszyła mi się objętościowo do rozmiarów właściwych 6-cio letniemu dziecku.
Odebrane wyniki badan hormonów również nie pałają optymizmem.
Dzwoniłam dziś po 11sto godzinnym śpiku co by zarejestrować się do 8 ,nowego endokrynologa.
Najblizszy termin na 13 maja 
|
te terminy u specjalistów to jakieś wielkie nieporozumienie pamiętam jak moja mama się do endo umawiała na 0,5 roku do przodu, dramat 
mnie zaś dziś zaśpiewali w poradni alergologicznej że zapisy na maj-czerwiec już ... a jeszcze skierowanie muszę zdobyć wiec dla mnie pewnie jednak czerwiec 
Cytat:
Napisane przez agolek
bylam na silowni dzis! a co! 35 min na biezni(pot sie lal...  )potem silowe,pote, jeszcze sie dobilam cross trainerem i na koniec rozciaganie i brzuszki..Jak wracalam autem do domu to tak mi sie rece i nogi trzesly ze ledwo sprzeglo i hamulec wciskalam
|
heheeh, no aleee co mobilizacja to mobilizacja (jednak to nasze bicie wczorajsze pomogło )
Cytat:
Napisane przez malinka_86
agolku - przy braniu tabletek anty + kortykosteroidów jak ja biorę, i przy moich zaburzeniach hormonalnych to muszę usg robić co 6 ms, teraz robiłam bo bardzo mnie bolały piersi i węzły chłonne i myślałam, że coś się koci, a do 35 roku życia mammografi się nie robi, tylko w wyjątkowych przypadkach, bo usg na młodych piersiach lepiej wykrywa wszystko.
|
jak ja czytam te Twoje opisy to normalnie aż mi ciary.. tyle badań i wszystkiego co chwila
ja też miałam ciągoty do starszych i sobie w końcu znalazłam w moim wieku, więc wiesz 
Cytat:
Napisane przez schism_
Ja,jak to Ja,
prawie żem się nie odzywała 
Ogólna nieśmiałośc,
komplex 'niepełnego uśmiechu'
i gotowe..
co jedyne z kumpelkami,
plus 'kokieteryjne minki do pana ty.
|
kurcze, a Ty mi zupełnie nie wyglądasz na nieśmiałą
Cytat:
Napisane przez schism_
Tęskno jej,
zwłaszcza,za tymże po 10 dniach znajomości z owym uczniem lo katolickiego
na domówce
w kiblu robiła z nim wsio oprócz pełnego stosunku..
potem okazji nie było, on obiecał,że będzie z nią prawie po kres,
po dwóch miechach się odwidziało
Teraz ów sunie wzdłuż i wszerz 16sto latkę ...

|
oplułam monitor ze smiechu uwielbiam te Twoje ironiczne opisy 
Jako ze już po północy, czyli pora niby młoda, ale nie jak dla kogoś kto tym razem MUSI wstać o 7 (tak... ostatni semestr czas zacząć )to jednak późnawa Przygotowałam się ładnie na jutrzejsze seminarium (chociaż założę się ze profesor będzie przez większość czasu przeżywał nasze minione egzaminy ) i na spotkanie z promotorem (aczkolwiek czuję się niepewnie bardzo ) Za to zupełnie nie jestem gotowa na to że jutro jadę z TŻ-em na 3 dni do mojej krakowskiej licealnej jeszcze przyjaciółki Pakować się będę w przerwie miedzy zajęciami porannymi a popołudniowymi (bo oczywiście, why not, w co drugi piątek mam zajęcia do 18 ) a wieczorem łapiemy pociag na Krk 
Tak wiec zbieram sie od kompa na dziś 
i życze dobrej nocki
|