Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-27, 13:07   #2864
kochanie
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja cz. II

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
kochanie no wreszcie

Powiedz co to za żel Kamill taki duży i jak pachnie? Jestem wielbicielką żeli tej firmy a takiego jeszcze nie widziałam
To płyn do kąpieli: Miał pachnieć mandarynkami - pachnie... ładnie Mandarynek nie przypomina w ogóle, ale fajnie się pieni

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Kochanie jak na NK przystało pokaźny zbiór Dużo ciekawych rzeczy
co powiesz o masce TBS ? ja sie na nią czaje ale zawsze wolałabym wypróbować i zasięgnąć rady użytkujących
No... niektórych rzeczy mam za dużo, powinnam używać tych pianek dwa razy dziennie a nie, jak do tej pory raz na ruski miesiąc (ja naprawdę nie mam pojęcia, skąd mi się to wzięło!)
A maska jest dobra - ładnie oczyszcza, zastyga duuużo wolniej niż zwykłe glinkowe, nie ściąga tak strasznie... No i ma drobinki, także na koniec można sobie zrobić peeling

Cytat:
Napisane przez psycha Pokaż wiadomość
Piękny zbiór ..same fajne rzeczy
Logona to maseczki? Czytam na sieci, że to do mycia twarzy....
dziękuję Logona niby do mycia włosów i twarzy, ale napisane jest też na niej, że można stosować jako maskę... i tak jej głównie używam. Lotosa chcę szybciej zużyć, to myję nim też twarz - też się dobrze spisuje, ale makijażu oczu się nie odważyłam nim zmywać
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora