Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomocy - problem z koloryzacją :(
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 12:32   #8
viki1988
Zakorzenienie

Dot.: Pomocy - problem z koloryzacją :(

Cytat:
Napisane przez MidnightGothique Pokaż wiadomość
Nie, roznica jest dosc spora ;P teraz mam o wiele bardziej intensywny kolor, bardziej zolty. I przede wszystkim sztuczny - to jest najgorsze. Bo przeżylabym każdy kolor byleby wyglądał naturalnie Moze na tamtych zdjeciach faktycznie niewiele widac - dodaje inne Dodam że kolory moga sie troche od siebie różnic, bo w lato mialam inne, w zime inne - od słońca mi sie rozjasnialy. Te latem faktycznie mogą przypominać te co teraz mam ale w rzeczywistosci kolor byl bardziej "przygaśniety" i mam wraznie ze bardziej taki popielaty. w dodatku praktycznie kazde pasemko mialam inne.. dlatego mysle ze balejaz bylby dobrym rozwiazaniem, tylko nie wiem jakie kolory.. fioletową plukanke stosowalam - nic nie dała
Wiesz mi ogolnie sie bardzo podoba ciemny makijaz do bardzo jasnych wlosow, i takie na poczatku bylo moje zalozenie ;] dlatego zaczelam je rozjasniac.. ale nie wiem czy to mi ogolnie nie pasuje, czy to wina tego blondu ale wygladam koszmarnie i tak jak od 5/6 lat nie wyobrazalam sobie dnia bez czarniej kredki do oczu - tak teraz poszla w odstawke..
A ja sie bede upierać ze masz śliczny kolor i bardzo Ci pasuje wcale nie wygląda sztucznie... no ale dobra - ja sobie poradziłam z żółtkiem farbą blond popielaty (ja akurat Schwarzkopf "Natural&Easy") z tym ze musisz sie liczyć z tym ze włosy będą wtedy badziej rozjaśnione i bardziej zniszczone oraz szamponem Regenel Welli (tylko nie wiem czy go nie wycofali z produkcji) i on mi rozjaśniał włosy do platyny, a ogólnie to może lepiej zacząć od szamponetki (załuje ze ja na to swego czasu nie wpadłam)
Druga opcja - możesz przyciemniać, tyle ze z tym też trzeba uważać, ja bym w farby drogeryjne sie nie bawiła bo tak naprawde to nigdy nie wiadomo co Ci wyjdzie, jeśli już farba - to profesjonalna, w domciu albo wizyta u fryzjera
Co do balejażu to jaśniejsze pasemka też by mogłbyć fajne - z tym ze wtedy odrazu widać ze farbujesz włosy no i co 3-4 mies.trzeba wywalić troche kasy na fryzjera bo tego sama w domu już nie zrobisz

Cytat:
Napisane przez MidnightGothique Pokaż wiadomość
proboje sobie wmówic ze dobrze wyglądam, ale jak wczoraj usłyszałam tekst "kobieto coś ty sobie zrobila, wygladasz jak baba spod latarni" to się zalamalam
Ten kto tak powiedział albo sie nie zna albo zazdrości Ci ładnego kolorku