Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - moja biżuteria... troszke wrappków i innych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-27, 15:02   #172
orangecountry
Zadomowienie

GG do orangecountry
Dot.: moja biżuteria... troszke wrappków i innych

patus21- dzięki

gapcio22 - srebro grubości 0,8 [główna ramka wyeijaski z delikatnie wymłotkowanego 0,6 pr.930] ale próba grubszego- nie mam zielonego pojęcia..

KarmazynowyKamyk - hehe uważam ze dobrze że nie widać jak to jest zrobione wszystkie zamocowania chybau dało mi się dobrze ukryć pod oliwinem

Amambada - dzięki tak to papryka hihi chciałam troszkę kontrastu na zdjęciu... ale takie średnie wyszło. ostrość pojechałam.

infirmine - hehe nie próbuję ci się podlizać - ja twoierdzę że to jest zielony seledynkowy ale to naprawdę ładny odcień polubiłam amazonit [kurczę trzy rzeczy z tego samego kamienia w ciągu dwóch tygodni? - kurczę niedobrze ze mną...]

sigur - myślałam ale z racji dopiero niedawno osiągnietaj pełnej odpowiedzialności prawnej i niestety dużych kosztów utrzymania niestety na razie nie - podatki by mi zniwelowały przychód do zera... albo jeszcze nizej na debet. [ale mam założone konto na aleladne tak eksperymentalnie na razie ] chciałabym sie dostać do pewnej takiej galerii ale to kwestia marzeń narazie... raz już odmowę dostałam bo nie mam swojego stylu wypracowanego...

Sweet_nuka - dziekuję

falling in love - hiihi dzieki fall jesteś koffana zrobię nowa fotkę - obiecuję z ręką na sercu. tylko żeby światło było lepsze bo wczoraj i dziś to jak w trumnie... a co do drugich - że też sie dopatrzyłaś tego drucika... - hm jakby to określić - nom zabrakło mi drutu w trakcie robotki i ten jest z drucika z 'odzysku' - rozebrałam dla nich stare kolce typu koralik na patyczku i widać że troszke że cosik jest z nim nie tak [na tym górnym 'pólkole' - nie wiem jak to inaczej określić]

mekinking - dzieki zieleń jest naprawdę ładna i soczysta a zdjęcie - obiecuje naprawdę zrobie nowe

wrzuce coś troszkę już starszego z przed miesiąca chyba nawet [teraz nie mam za wiele czasu w domu] ale jeszcze się tym nie 'pochwaliłam'. moje pierwsze
zmagania z AC. wyszło strasznie - jestem przerarzona tym materiałem. podziwiam tych co umieją zrobić takie ładne rzeczy jak smoczek...
komplet a'la roma - w nim robione te monetki i wisior listkowy robione listki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03166.jpg (15,7 KB, 104 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03174.jpg (19,9 KB, 121 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03200.jpg (20,9 KB, 103 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03209.jpg (20,8 KB, 122 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03092.jpg (26,7 KB, 180 załadowań)

my world , my love, my wire [czyli mój wąteczek z biżuterią.]-

wymienię:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post30284685
orangecountry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując