Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lojotok + przesuszenie. POMOCY!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-06-09, 07:36   #1
Twitty
Raczkowanie

GG do Twitty

Lojotok + przesuszenie. POMOCY!!!

Witam! [img]icons/icon40.gif[/img] Mam problem z moja cera. Otoz generalnie jest ona mieszana z tendencja do przetluszczania w strefie T. Jednak ostatnio, szczegolnie na brodzie strasznie przesuszyla mi sie skora. Wpakowalam bardzo duzo kremikow nawilzajacych i teraz znowu dostalam w tym miejscu paskudnego lojotoku [img]icons/icon30.gif[/img] Nie wiem co sie dzieje. Mam na brodzie pryszcz na pryszczu a jak za bardzo je wysusze to mam znow schodzaca skore [img]icons/icon9.gif[/img] Zaznaczam, ze uzywam regularnie kremow na noc i na dzien do mojej skory, robie peelingi, klade maseczki, po prostu dbam o twarz. Moze ktos mi cos poradzi, moze jest jakis krem ktory zaradzi moim problemom? Czasem mam wrazenie, ze dla mojej skory krem nawilzajacy na noc to za malo a nawilzajaco-odzywczy to za duzo gdyz jest za tlusty.
Z dekoltem i pleckami mam tez problem. Caly czas mam w tych miejscach wypryski. Staram sie myc delikatnymi zelami dla wrazliwych ale czasem to za malo.
Prosze o pomoc na forum do kosmetyczki ale moze nie tylko Pani kosmetyczka mi cos poradzi, Was Wizazanki tez prosze o pomoc. Z gory dziekuje [img]icons/1roza.gif[/img]
Twitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując