Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Różnica między Angel a Angel Innocent T.Muglera
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-01-05, 14:10   #11
szaja
BAN stały

Dot.: roznica miedzy angel a angel innocent t.muglera

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22
Dziewczyny zaintrygowałyście mnie tym wątkiem, zwłaszcza że nie znam Innocenta Przeczytałam jego recenzje na KWC i muszę przyznać, że są wyjątkowo przychylne. Jedna osoba napisała, że pachnie podobnie jak woda toaletowa "namiętność" z Avonu, akurat kojarzę ten zapach, ponieważ swego czasu byłam konsultantką, czy faktycznie można go porównać do tych perfum? Wiem, wiem najlepiej przetestować Ciekawi mnie czy Angel Innocent jest jedynie "jadalny", słodki, karmelowy czy ma też w sobie coś intrygującego, bardzo kobiecego, seksownego? Jeśli ktoś może odpowiedzieć na moje pytanie to z góry dziękuję.
Postaram się odpowiedzięć bo Innocent to mój ukochany zapach, taki dla którego straciłam głowę
Dla mnie Innocent to jeden z bardziej kobiecych zapachów. Uważam że jest absolutnie seksowny i mój Mąż myśli tak samo. Wogóle wiele osób które znam chwali ten zapach, choć oczywiście nie każdemu on się spodoba. Innocent ma moim zdaniem w sobie coś tajemniczego, ale to taka zmysłowa, kusząca tajemnica . Jest "bardziej niewinny" od Angela. Angel to dla mnie taki anioł nocy, więcej w nim ognia niż anielskiej niewinności
szaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując