Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-27, 22:30   #1353
senemine
Raczkowanie

Dot.: sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie

muszę namarudzć na art-srebro
są tacy zasadniczy, że ... no i chyba trochę kombinują
zamówiłam u nich w grudniu całkiem sporo różnych cudek- granat owale fasetowane tagedia- II gat. jak nic a może i IV- napisałam im wtedy maila ale bez ciśnienia, bo zmagałam się ze swoją tragedią w innej dziedzinie życia i właściwie robienie biżuterii było dla mnie działaniem jakby instynktownym, takim nieuświadomionym ratunkiem, żeby nie zwariować ... jak się domyślacie w takiej sutuacji 9 sztuk granatu nie było czymś wielkiej wagi... nie odpisywali , machnęłam ręką- huk coś tam z nich zrobię, wystawiłam pozytywy za wszystko i czekałam na pozytywy w odp.- nie dostałam do początku lutego no i w końcu po moich namolnych kilku mailach odpisali , że przepraszają, że wystawiają...
ok,
no i tak patrzę kilka dni temu po raz -enty na te granaty i mnie denerwują- nic nie mogę z nich zrobić bo mnie wkurzają- pomyślałam napiszę do nich z propozycją , ze odeślę im te cuda niech mi przyslą coś w tej cenie plus jeszcze coś dokupię- a oni mi szybciutko odpisali lakonicznie, że termin rezygnacji z towaru to 10 dni i koniec dyskusji (mniej więcej)- i tak pomyślałam- 16 czy 17 zł co to dla nich wymienić towar a przecież bym coś jeszcze domówiła- nie wykazali takiej zwykłej ludzkiej życzliwości no to trudno zamówienia też nie będzie... a poza tym rozjaśnia mi się w głowie dlaczego na te pierwsze maile nie odpisywali-żeby minęło 10 dni...
tak musiałam się Wam pożalić
senemine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując