Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-27, 23:07   #1374
aniulap
Raczkowanie

Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII

Cytat:
Napisane przez Majeczka993xy Pokaż wiadomość
A to moje RRRRR

1 sniadanie : szklanka mleka , 27g fitnesow , 5g otrębów pszennych płatki fitness nie nadają się na redukcję, za mało jak na śniadanie
2 sniadanie : 30g chleba pelnoziarnistego, plasterek poledwicy sopockiej , 100g pomarańczy eh, mało
obiad ; 200g brokul , 100g papryki, 50g marcherwki , 100g rybki mało!! co to jest 100g ryby?
podwieczorek ; 100g brokul lub jeśli uda mi się zdobyc w moim sklepie to orzeszki mało, brak białka, orzechy to dobry pomysł. przydałby się jakiś wieśniaczek do tego
kolacja ; tuńczyk wsw lub jakis jogutr np jogolella Ligot na R jogurty nie bardzo , a zwłaszcza na kolację
proszę o ocenie ;* (wiem ze malutko zjadlam ale wychodze wlasnie z ,,diety'' a raczej glodiowki i staram sie uniknac jojo)
j.w

jesz za mało, ale co ja Ci będe mówić skoro o tym wiiesz. sama wybierasz chorobę i się zamęczasz. nie będe Ci podliczać kcal, bo pewnie dokładnie wiesz ile zjadłas. ale dalej jest to jadłospis głodówkowy. tu nawet 1000kcal nie ma
w ogóle nie powinnaś być na R

aniulap jest offline Zgłoś do moderatora