Wydaje mi się, że nowa, zaraz przed Sylwestrem się pojawiły.
Jak mi podasz maila, to wyślę Ci jedno, które robiłam Kini

.
Dziękuję bardzo

. Kupiłam je w Galerii Krakowskiej tydzień temu. Były dwie pary.
A tam, cicho

. Dziękuję!
Dzięki

. Na stronie niemieckiej powinnaś je znaleźć, na Polskiej na pewno ich nie ma, a przynajmniej nie było jak ich szukałam.
Bezpośrednio w online sklepie Asos'a. Wykonana bardzo ładnie, bardzo jestem z niej zadowolona. Nawet pozytywnie się rozczarowałam, bo wydawała mi się mniejsza na zdjęciach z modelką.
Dziękuję

.
Wczoraj w Zarze widziałam też takie podobne wdzianko, czarne, a la wet look, ale nie jakieś świecące, było krótsze. Tylko 180 zł kosztowało :/, nie przymierzałam, ale może po weekendzie się skuszę.
Buty z Bershki były też w wersji ze szpilką. Nawet na Allegro kiedyś je widziałam.
A dziękuję Ci

.
Na policzkach mam Shimmer Tones Clinique https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ietlajacy.html. Lubię ich bronzery, róże, rozświetlacze, są trwałe jak żadne inne! Makijaż zrobię o 8 rano, a o 20 dalej go mam. Podkład niby też mam rozświetlający, Bourjois 10 Sleep Hour Effect. Pupa niedawno mi się skończyła, a jeszcze nie zdążyłam kupić nowego, ten jest taki rezerwowy, bo wprawdzie wolęgo używać latem, jest strasznie leciutki.