2006-01-05, 15:50
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kielce jesteście tu?????
Dziewczyny, chce zapytac was o wasze zdanie, lecz nie zakladam nowego watku, jako ze tu tu wlasnie zbieraja sie wszystkie kielczanki 
Brat mojego szwagra zajmuje sie otwieraniem, to znaczy umieszczaniem sklepow roznych marek w danych miastach. Wlasnie sprowadzaja ciuchy Morgana z Francji i beda otwierac nowe sklepy w calej Polsce. Pytalam go, czy beda otwierac nowy sklep rowniez w kielcach, na co powiedzial mi, ze nie, bo wedlug ich analiz takie sklepy nie przyjmuja sie w miejscowosciach ponizej 500 tys mieszkancow i ze taki sklep juz istnial (kolo Romantiki) i go zlikwidowali, poniewaz mial bardzo male dochody, po prostu za wysokie ceny jak na kieszen kielczan.
Zdajecie sobie sprawe z tego, jakie sa ceny ciuchow Morgana. Czy waszym zdaniem taki sklep przyjal by sie w naszym kielcowie, czy byla by to kompletna klapa? Czy same zdarzylo wam sie kupic cos w Morganie czy to nie na wasza kieszen?
Ja kupilam w Morganie (kieleckim) dawno temu jedna sukienke na slub kolezanki i dwie bluzki, to wszystko, poniewaz ceny byly horendalne, nie dla mnie, a rozmiary za malutkie jak na moj biust 
co sadzicie?