Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-01, 08:00   #715
Beatrycze
Raczkowanie

Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...

Cytat:
Napisane przez meliameli Pokaż wiadomość
dziewczyny stracilam orientacje, ktorej z Was jeszcze nie puszczalam linka do ksiazek a jestem taka leniwa aby szperac w poczcie wiec jak ktoras z Was potrzebuje dajcie znac na priwa.

Dzisiaj poleglam w bitwie z ,normalnym. jedzeniem, bylo to trudne bo bylismy na proszonym obiedzie i nie wypadalo kaprysic i w wiekszym gronie zwracac na siebie uwage,
Jednak to moje dietkowanie wczesniejsze bylo troche grzeszne wiec z poczatkiem marca zaczne pozadna faze uderzeniowa. Lodowka zapelniona jogurtami i serkami, miesko i jajka sa, dobra musztarda (czt Wam tez tak smakuje sos musztardowy?). Jestem tuz przed okresem wiec zrobilam sernik ze slodzikiem aby w razie pokusy miec pod reka dozwolona slodkosc, zobaczymy jaki wyjdzie?, przepis jest z tego watku tylko zamiast cukru dalam slodzik (mam nadzieje, ze nie bedzie strasznie czuc tej chemii).
Czuje, ze to moze byc dobra droga do w miare przyzwoitego wygladu.
Pozdrawiam wszystkie dziewczeta i do uslyszenia.
Witaj meliameli ...sos musztardowy jest super, również chrzanowy jest pyszniutki np. do jajek ....na początku jadłam proteinki bez sosów, ale jak je wypróbowałam to nie wyobrażam sobie dietki bez tych dodatków....

Cytat:
Napisane przez mimee Pokaż wiadomość
Też tak miałam, a właściwie mam do terazodkąd zaczęłam 2 fazę to zaczęłam grzeszyć z podjadaniem, a 1 fazę 10 dni protein wytrzymałam super...nie wiem dlaczego tak się dzieje???staram się trzymać dzielnie, choć waga od 5 dni stoi w miejscuale co się dziwić jak sobie pozwalam co dzień na małe co nie co...

Dziewczyny krzeczcie na mnie, bo moje wyrzuty sumienia nie powstrzymują mnie od grzeszenia!!!

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Zgadzam się - polecam lidla- ten serek jest fajnyserek ziarnisty linessa czy jakoś tak beeeejogurt nat o,1% fajnyser żółty linessa od czasu do czasu mniam i na 100g 29g białka, 10,9g tłuszczu i prawie o węglowodanów

Moja waga w podpisie cały czas

Bdę na Ciebie krzyczała !!!!, ale Ty też na mnie krzycz, bo tych grzeszków na swoim koncie mam za dużo;((((((...pozdrowionk a i wytrwałości
Beatrycze jest offline Zgłoś do moderatora