Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-01, 19:20   #2004
favianna
Zakorzenienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Tak rozmawiacie o prowadzeniu do oltarza przez ojca... ja chyba bym sobie zyly kartka papieru podciela gdyby taka tradycja obowiazywala i ojciec mialby mnie prowadzic do oltarza... Chyba blagalabym przyszlego tescia na kolanach zeby on to zrobil.
Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji zeby mial mnie prowadzic do oltarza, no nie wyobrazam. Moze gdyby nie byl takim czlowiekiem... ale coz, nie moja wina ze mam wrednego pasozyta w domu ktorego czas wywalic.
Szpiegu rozumiem Cię, jak brałam ślub nie wpadłam na takie rozwiązanie o jakim tu rozmwiamy ale chyba bym nie chciała wtedy, w tamtym czasie tudno dogadywałam się z moim tatą, zresztą teraz też czasem się pokłócimy.
Teraz jestem rozwódką, jeśli dane mi będzie drugi raz wyjść za mąż pewnie będę się mimo wszystko zastanawiać. Człowiek z wiekiem patrzy na wszystko całkiem inaczej
Więcej rozumu a mniej tego młodzieńczego egotyzmu (w moim przypadku ) Tata też mi się zmienia więc kto wie Ale mogę to rozważać bo jestem teraz całkiem niezależna od moich rodziców

Edytowane przez favianna
Czas edycji: 2009-03-01 o 19:22
favianna jest offline Zgłoś do moderatora