2009-03-01, 20:18
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Ciuszki, dodatki, kosmetyki- Zagladnij.
NIEAKTUALNEEEEEEEEE
Mam sprecyzowane co mi potrzebne, moja wish lista
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...2#post11857232
NIE SZUKAM MALYCH CIUSZKOW
nie wysylam badziewia i oczekuje tego rowniez od Ciebie !
1)nowy alcatel ot- s211, przywieziony z ie, nie sciagalam simlocka(koszt ok 20-30 zl)
stan idealny, oddaje o u mnie wszyscy maja telefony
zamienie chetnie za mp3 lub buty 40-41, fajna torebke lub zakiet kurtke rozm 46
2) TU- sliczny sweterek grzybek rozm 42, ale wg mnie 40 
3)Quasyde- zielony elegancki ( pozniej napisze dobrze nazwe;p) tez maly ( idealny na prezent dla modnej mamy, stan idealny zalozony raz, gdzies byla metka z cena 89 zl, moze znajde
4) Sliczne szpileczki Magda M 40-41 ?- SKORZANE :} Tylko starte lekko fleki Naprawde sliczne
6) DOrothy Perkins Torebeczka naprawde za***iszcza na dlugium lancuszku, nie musze wymieniac, jeszcze nie uzywana, za cos extra bo duzo za nia dalam ( buu- zobaczylam, ze cos z zameczkiem nie tak na 3/4 dlugosci czasami sie blokuje, te zabki sa tak jakby poprzkrzywiane- kupilam ja taka;/- ale to nie na poczatku zamyukania tylko na koncu, wiec nie przeszkadzaloby wiele. rezerwacja ogorrrrr
7) ARMOSPHERE - Balerinki wystawione sa na all, jesli cos mnie zwali z nog usune aukcje. rozm 40, cale skorzane, NOWE ( tylko I WYLACZNIE inne plaskie buty 40-41, chetnie skorzane)
( aukcja sie konczy śro 22 kwi 2009 18:53:01 ) wiec spieszyc sie :P
poszly na all
8)uzywane sandalki na niewielkim obcasiku, nic nie puszczaja paski i tp, chodzilam w nich dlugo, ale nie ma z nimi problemow MI sie znudzily![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Edytowane przez agatka661
Czas edycji: 2009-05-20 o 07:24
|
|
|