Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-01, 20:56   #3485
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

2 wizyty w tygodniu zaliczone, porgatulować

no ba!!! jak agolek sie uprze to agolek da rade

powróciwszy ze stolicy Małopolski w piątek po porannych zajęciach wróciłam do mieszkania z kumpelą aby spreparować obiad i nabrać sił na kolejne zajęcia mój promotor wykładał bite 3 godziny po angielsku i ostatecznie nie zdążyłam do niego pójść się skonsultować bo musiałam lecieć na pociąg, gdzie czekał już TŻ no cóż napiszę mu maila...
Do mieszkania kumpeli w Krk dotarliśmy grubo po 22, bo ona mieszka bardzo na uboczu i ciężko się tam dostać wieczór spędziliśmy na plotkach przy winku

superancko....
, a następnego dnia rano pojechaliśmy na zakupy i zrobiliśmy razem obiad Wieczorem zaś wypad na miasto i balowanie w jednym z popularnych (aż za popularnych moim zdaniem, te tłumy mnie przerażały ) krakowskich klubów. Nawet trochę potańczyliśmy, ekipa na miejscu była spora, aczkolwiek pod koniec imprezy jeden już bardzo nietrzeźwy kolega nadepnął mi z całej siły an stopę i tym samym zakończyłam moją karierę taneczną
hahaha ale lepiej juz?
Do domu wróciliśmy ok 3 taksówką (jechaliśmy w 4 osoby więc dramatycznie drogo nie wyszło ) Dziś spanie do południa , obiad i powrót do domu już siedzę u siebie sama jedna, bo Siss poszła z TŻ-em swym do teatru
Na wieczór planuję raczej lenistwo, ale może dostanę weny i naniosę poprawki w moim fragmencie pracy który napisałam aby wysłać jak najszybciej promotorowi do sprawdzenia Jutro chciałam iść na fitness rano ale stopa mnie boi wiec chyba znów nie pójdę Ewus bez wymowekzartuje oczywiscie zreszta ty takie chucherko to jak nie pojdziesz to nic sie nie stanie
a tak notabene to fajnie ze juz jestes

Cytat:
Napisane przez Angeo Pokaż wiadomość
W Polsce go nie - bynajmniej nigdy nikt na nie tutaj nie trafił. Sąsiadka jest maniaczką podróży, niejednokrotnie była w Tajlnadii i zachwycała się tym winem Teraz zawsze prosi swoją przyjaciółkę przebywającą w Emiratach o małe zakupy - w tym oczywiście Sabai.to ja nie wracam do Polski

Ależ Ci zazdroszczę takiego wypadu na siłownię, tak dawno nie byłam, a cellulitu przybywa
to moja droga pakuj ciuchy i jazda hehehe. Kupila wczoraj Cellu-choc Biothermu,smaruje sie i zobacze jakie efekty i powiem czy warto

Cytat:
Napisane przez cher Pokaż wiadomość
agolek! aaaaaaa! powiem Ci, że uwielbiam zmęczenie po wysiłku udanego wieczoru! aha! i to co zjadłaś brzmi przepysznie!
nooo pyszne bylo!zasadniczo fajitas to nic innego jak placki tortilli na cieplo posmarowane puree z fasoli,na to nalozony podsmazony kurczak+papryka+cebulka i posmarowane pasta z awokado i zawiniente w rulonik. Szalenstwo smaku

stres i nerwy minęły. dam radę. wszystkie damy radę. musimy
miałam dziś zamulony dzień, nawet usnęłam nad książką na pięć minut przed wyjściem na spacer. z Tż pogadałam i spędziłam miłe 'pół' wieczoru
a jutro szkoła. będzie dobrze. powinnam się uczyć, bo wpadam tylko do szkoły o ósmej i od razu na pierwszej lekcji mam sprawdzian. ale damy radę. spokojnie :P
uciekam. udanego wieczoru i tygodnia
aaaaa! i mnóstwo słońca i uśmiechu w marcu!
Trzymam kciuki za sprawdzian! i dziekuje za zyczenia marcowei pozowle sobie zyczyc Tobie tego samego

i Wam wszystkim kochane zaraz wiosna

dobranoc