Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki wózek- temat zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-02, 00:40   #512
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

Własnie kupiłam wózek dla mojego pierwszego dziecka. Dokładnie taki jak chciałam, jak wcześniej opisywałam. Wózek jest genialny i jestem z niego bardzo zadowolona. Nie chcę żadnego innego Po pierwsze wózek posiada sporą gondolę, gdzie poza spiworkiem nakładanym na wózek zimą to gondola jest jeszcze dodatkowo zapinana, czyli podwójne ciepełko. Druga sprawa to taka, że jak mi dziecko wyrośnie z gondoli a dopadnie nas zima, mróz i nawałnica... to wózek ma dokładane zabezpieczenie z przodu, że wyjmując gondolę sam wózek bez niej i tak wygląda jak gondolka... (nie potrafię tego opisać, ale tak jest). Poza tym z wózka oczywiście robi się także spacerówkę, która jest dość spora, dziecko ma w niej dużo miejsca, posiada pasy itp. Wózek pcha się leciutko i kołysze się na wszystkie strony - wystraczy poruszać palcem, ponieważ jest na 4 pasach i ma duże pompowane koła
Kupiłam go na allegro od producenta wózka. Za wózek zapłaciłam 575 zł + 25 zł koszty przesyłki. Dodatkowo poprosiłam o 2 dodatkowe koła w razie przebicia za które zapłaciłam 25 zł. za sztukę (w sklepach są po 30 zł) i gratis dostałam na prośbę także dodatkowy komplet pasów w razie gdyby te w wózku się wyrobiły, chociaż i tak producent zapewniał mnie, że nic takiego się z nimi nie stanie.
Bonusem do wszytstkiego był także przewijak turystyczny, folia i moskitiera oraz chusteczki nawilżające do pupci))
Całość 650 zł. - w sklepie taki wózek identyczny 740 zł. bez tych bonusów...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (127,8 KB, 171 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (93,6 KB, 226 załadowań)