2009-03-02, 07:19
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Hej z rana Straszniem zakatarzona dzisiaj pół nocy nie spałam a że lepiej mi się oddychało jak siedziałam, więc pół nocy spałam na kanapie, na siedząco. Finał jest taki, że kark mnie boli i w ogóle jestem połamana.
W weekend obchodziliśmy rocznicę ślubu moich rodziców, jestem przezarta na maxa.
Poza tym to byłam na zakupkach i kupiłam sobie buty na wiosnę i jeansy upatrzyłam ale są trochę długie tzn wysokie w stanie i nie wiem jeszcze czy napewno je chcę (w H&M)
Cytat:
Napisane przez malutka_24
mój mąż kiedyś pił tą khaluę i mówił, że mu smakuje 
|
No ale co to takiego, to jakaś vodka czy likier czy co?
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela
|
Fajniuchne, aniołek normalnie z Ciebie.
Cytat:
Napisane przez czekoladka79
A Wam moje kochane wirtualne przyjaciółki dziękuję za cudowny dzień, piękne życzenia i suuuper imprezkę - dzięki Wam choć na chwilkę zapomniałam o troskach ..... do końca życia będę pamiętała te moje 30-te urodzinki .... i mam nadzieję, że niebawem będziemy mogły się spotkać w realu
JESTEŚCIE NIESAMOWITE !!!!!!!
|
O tak, tak nam częściej mów
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
a jakie plany macie na dzien kobiet?????
ja ide z moja kumpelą na babski comber!! bedzie 150 bab najpierw wystep jakiegos kabaretu, cala impreze poprowadzi dj tzn. ze bedzie muza w post!!
jak sie bawic to sie bawic a co
|
Hmmm...właściwie to o tym nie myślałam. To niedziela, może mąż coś przygotuje
O no to kochaniutka jak dla mnie to dzisiaj stawiasz
Ad. 1   
Ad. 2 Strasznie Ci współczuję i nie wiem co powiedzieć. Mam tylko nadzieję, że Twojej mamie złość szybko przejdzie.
|
|
|