Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już nie panny, ale zawsze młode :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-02, 07:19   #3498
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Hej z rana Straszniem zakatarzona dzisiaj pół nocy nie spałam a że lepiej mi się oddychało jak siedziałam, więc pół nocy spałam na kanapie, na siedząco. Finał jest taki, że kark mnie boli i w ogóle jestem połamana.
W weekend obchodziliśmy rocznicę ślubu moich rodziców, jestem przezarta na maxa.
Poza tym to byłam na zakupkach i kupiłam sobie buty na wiosnę i jeansy upatrzyłam ale są trochę długie tzn wysokie w stanie i nie wiem jeszcze czy napewno je chcę (w H&M)
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
mój mąż kiedyś pił tą khaluę i mówił, że mu smakuje
No ale co to takiego, to jakaś vodka czy likier czy co?

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314469

relacja i fotki z naszego ślubu i wesela
Fajniuchne, aniołek normalnie z Ciebie.

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
A Wam moje kochane wirtualne przyjaciółki dziękuję za cudowny dzień, piękne życzenia i suuuper imprezkę - dzięki Wam choć na chwilkę zapomniałam o troskach ..... do końca życia będę pamiętała te moje 30-te urodzinki .... i mam nadzieję, że niebawem będziemy mogły się spotkać w realu

JESTEŚCIE NIESAMOWITE !!!!!!!
O tak, tak nam częściej mów

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
a jakie plany macie na dzien kobiet?????
ja ide z moja kumpelą na babski comber!! bedzie 150 bab najpierw wystep jakiegos kabaretu, cala impreze poprowadzi dj tzn. ze bedzie muza w post!!
jak sie bawic to sie bawic a co
Hmmm...właściwie to o tym nie myślałam. To niedziela, może mąż coś przygotuje

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
a wczoraj to moglaby byc nawet podwojna imprezka
przeszlam na wyzszy poziom wtajemniczenia
O no to kochaniutka jak dla mnie to dzisiaj stawiasz

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Ojć nie powiem, żeby mnie głowa nie bolała .... hmmmm wczoraj wypiłam kilka drinasów z malibu i nie wzięłam leków na noc i wiecie, że wstałam zdrowa PIJ MLEKO BĘDZIESZ WIELKI

A z takich mniej śmiesznych rzeczy to dostałam wczoraj od mamy sms-a w stylu "Kiedy Cię 30 lat temu urodziłam to byłą bardzo szczęśliwa, a teraz mam wroga, który mnie poniża .... jednak życzę Ci dużo zdrowia i szczęścia" ..... wg mnie lepiej by zrobiła gdyby nic nie napisała, tylko nie rozumiem o co chodzi z tym poniżaniem, bo jeśli to kwestia tego, że zwróciłam uwagę na fakt robienia awantury bratowej i odpychania wnuczka to ja już nic nie rozumiem. Oj faktycznie muszę to przeczekać i to chyba dłuzej niż mi się wydawało.
Ad. 1
Ad. 2 Strasznie Ci współczuję i nie wiem co powiedzieć. Mam tylko nadzieję, że Twojej mamie złość szybko przejdzie.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora