Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny MŁode Śląsk ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-02, 08:52   #1170
kitek_fm
Rozeznanie

Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)

Byłam wczoraj na tych targach.
Wystawców było mniej niż ostatnio, akurat trafiłam na jakiś pokaz magika, i wszystkie firmy zamiast się interesować potencjalnymi klientami to oglądały pokaz
No, ale nic to. Był gościu, który wystawiał autka sportowe, dwuoosobowe: srebrne bmw i czarne porche. To czarne porche normalnei poezja. Przymeiżyliśmy się i nawet, nawet. Koszt wynajmu 1100zł.
Pisałam Wam keidyś, ze moim marzeniem było, żeby samemu pojechac do ślubu, już meiliśmy audii tt wstepnie zaklepane, ale zrezygnowlaiśmy.
I teraz to porche.
I mam dyletmat czy odmówic tego Citroena i zmaówic te porche, Czy ejst nie kombinowac. Sportowy by kosztował 400zł więcej niż ten citroen, to za 400zł to juz mam dekorocję kościoła albo kwartet smyczkowy, albo inne rzeczy.
Tu 400, tam 200 i się nazbiera neizła sumka.

SSR
Ja bym na Waszym meijscu sobie darowała ten obiad. Kasę sobie przeznaczcie lepiej na jakiś wyjazd.

Ja policzyłam sobie, to nas ten griil wyszedłby około 1tys. Więc też to jest kwestia do zastanowienia. Bo chyba wolałabym ta kasę dołożyc do wycieczki.
Jeden dzień imprezowania i straczy.

Zauważyłyście, ze tylko ja, lady Sith, SSR, Katunia i nowe osoby się tu udzielają. A gdzei sie podziałą reszta panien młodych ze śląska?

kitek_fm jest offline Zgłoś do moderatora