Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-02, 11:11   #4757
kochanie
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
dobrze Bardzo dobrze
Wczoraj była długa wymiana maili, jest poprawa, zobaczymy co przyniesie czas.......
No to świetnie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Zamowienie z mazideł nadal nie zrealizowane
No niestety ostatnio bardzo długo się czeka Ale ja myślę, że mimo wszystko warto

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Hosenko tylko nei w polbankuto swiezy bank a ma wiecej skarg i zastrzezen prawnych ekspertow niz wszystkie inne banki razem wziete.Wiem bo jak sie dowiadywalam o lokaty zeby zamiescic moje oszczednosci tam to jak sie wglebilam w umowy to padlam.Wszystko wyglada cacy na pierwszy rzut oka ale potem sie okazuje ze to pic na wode wszystko i wychodzisz tak samo jak u innych albo i gorzej.Ja ni elubie jak ktos nabija mnie w butelke
Też nie polecam polbanku, łatwo założyć u nich lokatę, ale później strasznie trudno cokolwiek zrobić. Mają ostatnio najwyższą lokatę, ale wysokości lokat zmieniają się ostatnio strasznie szybko i myślę, że warto poszukać innego banku - ja zwykle wybieram wbk, mbank a ostatnio getin. Allior ma też 7.07% na 3 miesiące chyba, aale ja bym się chyba bała dawać pieniądze do tak nowego banku - poza tym na przykład niektóre banki podają oprocentowanie, a potem się okazuje, że to zmienne - kryzys powoduje, że coraz bardziej próbują ludzi wkręcać

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja nie używam bo nie mam biustu.
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
[COLOR="Teal"]To tak jak ja Przynajmniej na jednym kosmetyku zaoszczędzam
Też nie mam No ale zawsze są plusy i rzeczywiście oszczędzamy na kosmetykach

A ja dzisiaj wyszłam z domu do lekarza w moich pumiakach i w płaszczyku wiosennym i nie było mi zimno I wróble ćwierkają jak szalone Po prostu wiosna, panie sierżancie!
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora