Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American Girls po raz...IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-03, 13:13   #4020
krokodylek
Raczkowanie

Dot.: American Girls po raz...IX

Cytat:
Napisane przez SaMa Pokaż wiadomość
ano tak, ale ja mówiłam o rozjaśnianiu na blond i żeby uzyskać ładny blond to jednak trzeba później nałożyć farbę... no, chyba, że mówimy o profesjonalnych rozjaśniaczach, to masz rację.
ostatnio koleżanka poprosiła mnie żebym jej rozjaśniła włosy wszystko szło ok, dopóki zabrakło farby(zostało do zrobienia ok pól głowy)wysłałam TŻ do sklepu a tu co?wszystko zamknięte, a jedyny otwarty sklep nie miał w swojej ofercie nic fryzjerkiego....no i zapadła szybka decyzja ze strony koleżanki...spłukujemy... nie musze mówić jak to wyglądało prawdakoszmar, nie pomyślałyśmy że może zabraknąc rozjaśniacza...koleżanka ma bardzo bardzo geste włosynie wiem dlaczego ale rozjaśniacz nie zrobił tego co powinienkoleżanka ma z natury ciemny blond a po rozjaśnieniu wyszedł gdzieniegdzie pomarańczno i poszła na drugi dzień do fryzjera...dla mnie to przestroga - niczego takiego nie robie w domunie wspomne że ona mnie farbowała na ciemny blond a wyszedł ciemny....brąz