Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-03, 14:19   #3026
oliwka74
Rozeznanie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..

0,5 kg na tydzień na II fazie - to mi tak niby wychodzi średnio ale 1,5 kg schudłam w pierwszych dwóch tygodniach i od tego czasu waga stoi - chociaż po ciuchach też widzę, że wchodzę w nie bez opinania się a niektóre to mi wisieć zaczynają. Jednak spadek wagi (widoczny ten na skali) motywuje a taki zastój niepokoi.

Widzicie po moim menu, że jem chyba normalnie (większych zastrzeżeń nie zgłaszano ) - przykładowe menu w książce doktora zawierają nieraz jeszcze więcej i wiem, że jak zmniejszę porcje to niechybnie będę chodziła głodna i rzucę się na niedozwolone. Teraz zastanawiam się, czy nie popełniam(y) gdzieś błędu skoro nagle nie notujemy spadku na wadze - czytając waszą debatę o ilościach węglowodanów i białek w diecie już miałam pierwsze wątpliwości...ja czytając książkę zrozumiałam, że nie ma ograniczeń co do mięsa i warzyw, bo makaraony i ryże to jemy ilość nie większą niż piłka teniosowa i nie codziennie. Jeżeli jemy posiłek węglowodanowy np. makaron to koniecznie musi on zawierać też i warzywa, podobnie jemy białko (mięso) z warzywami ale cholender nie wiem jak się mają białka (mięso) w połączeniu z węglami (makarony, ryże) - należy je łączyć czy nie należy....chociaż ja i tak nie łączę. Już jestem cała zakręcona
oliwka74 jest offline Zgłoś do moderatora