Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-03, 13:19   #841
madziar5
Raczkowanie

Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II

Dziewczyny doradźcie Właśnie dokonałam pierwszego zamówienia próbek i już szykuję się na większe zakupy nie mogę sie doczekać)) ale mam do Was prośbę. Mam cerę mieszaną obecnie w kierunku suchej (ale podkład czasem potrafi mi podkreślić rozszerzone pory Natomiast pod oczami pustynia((((((Mam strasznie suchą i cienką skórę mimo nawilżania.
Chciałabym podkładem uzyskac delikatny efekt satynowego glow ale bez błyszczenia i bez podkreślenia zmarszczek. Wiem, że wiele zależy od umiejętnego nałożenia Na razie przetestowałam formuły intensive i matte i raczej skłaniam się ku matte (jest mniej widoczny z bliska).
Wymyśliłam, że powinnam nakładać porządnie nawilżający krem (lub raczej filtr) i na to może jakiś primer? ale jaki? Czytałam wasze porównania i chyba skłaniam się ku STF ryżowy Sunlight. Ale nie wiem czy słusznie?
to samo dotyczy korektora. W próbkach zamówiłam Sunlight, lecz nie wiem czy będzie się nadawał pod oczy
Podpowiedzcie
madziar5 jest offline Zgłoś do moderatora