Wątek
:
Panny Młode z Krakowa!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
2009-03-04, 07:50
#
689
paanti
Raczkowanie
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
Cytat:
Napisane przez
Sysunia_d
Dopisałam cie do listy
Jak tam przygotowania ?
dziekuje
A nie jest żle
z racji zmiany terminu troszkę zwolniliśmy tempo, dzieki czemu mniej mamy paniki a wiecej możliwości rozglądnięcia się i przemyślenia sprawy :P Mamy zaklepaną salę, już prawie zdecydowaliśmy się na Kościół tylko czeka nas przekonanie księdza proboszcza ze prosimy o ślub w Adwencie - bo choc nie ma przeciwskazań już w prawie Kościelnym (adwent nie jest zaliczany do czasu pokuty od bodajże 2003 roku) i nie potrzeba nam dyspenzy - bo nie ma na co..- to może być problem z tradycją , ale jesteśmy dobrej myśli
Właśnie decydujemy się co do fotografa i wodzireja - i tu nas troche koszty przeraziły - bo upatrzony przez nas naprawde rewelacyjny wodzirej w tym roku bierze 3000 zl , a fotgraf 2100..Dlatego co do fotografa bierzemy kilka opcji pod uwagę bo wodzirej chyba zwycięży wiec pewnie po fotografie koszty będziemy ciąć
...no i znalazłam chyba suknie marzeń
jak ją miałam na sobie to zdjąć nie chciałam - sama siebie zachwyciłam a nie było łatwo
tylko jej koszt też mnie przeraził................ ................... i się waham...............na szczeście mam jeszcze czas....
A jak u Ciebie ??
a właśnie jak u WAS Dziewczynki z zaproszeniami ? taniej wychodzi kupić gotowe czy robić samodzielnie ? bo to nasz następny prędki krok ...
paanti
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do paanti
Znajdź więcej postów paanti