Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Hypnose, Issey, Lacoste, Hugo Boss, Dior, Pupa i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-04, 08:19   #1
dagwoj
Zadomowienie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
Cool

Hypnose, Issey, Lacoste, Hugo Boss, Dior, Pupa i inne

NIEAKTUALNE

Zapachy:

MAX MARA, 90 ml bez dwóch psików, edp - najchętniej na Gucci Rush, Allure

Hypnose (Legere) - ok 45 ml/50 ml - z wymianki - moge marudzić

Deep Red Hugo Boss, EDP, męskie ok. 60/90 ml - tylko na inne męskie najchętniej Gucci, Escada Magnetism, Code i inne cieplaki, kupione na lotnisku w Warszawie w wakacje

Choć sama nie lubię odpsitek i odlewek jeśli Wam nie przeszkadzają mogę skonstruować do atomków (z psikaczem) - 10 ml:
Princess Very Wang
La Rose Angel
Lacoste Pour Femme
Hypnose Legere

GUERLAIN DIVINORA - beige chanvre 140, kod 8L01, mało uzywany, porysowane puzderko - za drobiazg lub jako dodatek

Pupa LUMINYS - pojedynczy cień w kompakcie do stosowania na sucho i mokro, złoto-miedziany, nowy - maźnięty może 3 razy, ubytek niewidoczny, packa czysta, jednak za ciemny... - kupiony jakoś w październiku, kod F143, Ref. 2041418 - oddany siostrze ;D

DIOR bronzer - 010, z pędzelkiem, brak welurka, kilka razy maźnięty, z wymianki z babessą - nie pasuje mi kolor, który jest praktycznie na mojej buzi niewidoczny - thelila

Lacoste Pour Femme - ok. 30 ml /90 ml -

Isey Miyake Summer - mam pudełko plastikowe, ok 80 ml/ 100 ml - z wymianki z m-habibi - oddany siostrze

Szukam Code, Tumulte, korka do Princess

Edytowane przez dagwoj
Czas edycji: 2009-03-26 o 12:25 Powód: dokładka
dagwoj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując