2009-03-04, 19:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Cytat:
Napisane przez Impersona
Czy moje Moherki badają swoje piersi? Czy pamiętają o USG raz w roku, cytologii co pół roku lub rok od biedy, czy co miesiąc robią samobadanie piersi? Wzywam do akcji "zdrowie kobiety najważniejsze"  
|
mea culpa - powinnam, ale zawsze coś mi wypadnie ... piersi badam podobnie jak Szajba jak mi się przypomni, ale w moim przypadku to wychodzi tak max 4 razy w roku , ale za to regularnie chodze do dentysty, okulisty i raz do roku robię morfologię
Szajbo - ja mam trochę tak jak twój TŻt też mówię mojemu facetowi, że ten ślub bo tak wygodniej - odbiór korespondencji, wizyty (odpukać ) w szpitalu, ewentualne dziedziczenie, bo tyle czasu już razem zmarnowaliśmy i td... a przecież naprawdę chodzi o to, że jestem z Nim szczęśliwa i nie chcę bez niego żyć - więc Szajbo może twój TŻt mówi jedno a myśli coś znacznie milszego 
acha i też mu czasem mówie, że w razie czego ja mogę odejść - wiem podła jestem, ale to przez tą jego rodzinkę, oni sprawili, że na samo słowo ślub robię się nerwowa...
Czas edycji: 2009-03-04 o 20:01
Powód: u
|
|
|