2009-03-04, 21:25
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Cytat:
Napisane przez Impersona
Czy moje Moherki badają swoje piersi? Czy pamiętają o USG raz w roku, cytologii co pół roku lub rok od biedy, czy co miesiąc robią samobadanie piersi? Wzywam do akcji "zdrowie kobiety najważniejsze"  
|
ja cytologię robię raz na rok (w tym roku się opuściłam, bo akurat byłam w szpitalu, a potem się okazało, ze moj gin już nie pracuje, tam gdzie chodziłam, a jakoś nie mam nowego na oku. Wiem, wiem głupie wytłumaczenia, mam nadzieje, ze sie jakoś sprężę i zrobię niedługo). Piersi badam, jak sobie przypomnę, mysle, ze tak raz na trzy miesiące postaram sobie wbić do głowy, zeby pamietac po każdym okresie.
A tak w ogóle, to czy kiedyś gin wam zaproponował badanie piersi-że pokaże, co i jak, no i czy robi to przy każdej wizycie?bo tyle jest gadania o tym w tv np., a mi się nigdy nie zdażyło, zeby mi zaproponował badanie (sama też się nie upomniałam nigdy )
Szaja- przykra sytuacja może miał jakiś zły dzień i tak "chlapnął" coś bez sensu i zastanowienia. Pogadajcie na spokojnie
|
|
|