jak zrobic.
czesc dziewczyny, pisze z nowego konta,bo na tamtym starym zazwyczaj sie udzielam,ale ten temat w razie wu wolalam napisac z nowego konta,aby Ktos bliski mi nie przeczytal
a wiec przechodzac do mojej sytuacji to wyglada tak:
niedlugo przyjezdza do mnie chlopak, dowiedziala sie o tym moja mama bo powiedzialam jej o tym, jestem z nim 2 miesiace ale znamy sie dluzej, a ja mieszkam z dala od domu ,bo studiuje i wynajmuje mieszkanie i on do tego mieszkania studenckiego przyjezdza no i problem jest taki,ze myslalam,ze moze by przenocowal u mnie noc, a mama do mnie,ze ma nadzieje,ze nie bedzie spal i ze nie ma mowy i potem juz z nia na ten temat nie rozmawiaalm i teraz tak mysle chcialabym moze jeszcze raz zapytac co sadzi, wkoncu nie mam malo lat,sama nie wiem co chce ale chce aby o tym wiedziala(a moze aby powiedziala dobrze,zrob jak uwazasz, ufam Ci),a nie ze robie jej na zlosc i zostaje on na noc, bo potem jak dowie sie,to napewno jakas sprzeczka by byla,wiec moze przez sms jakos jej napisac co o tym sadzi i dlaczeog uwaza ze nie ma mowy,ale tak aby sie nie zezloscila i tak mysle ,czy bez jej zgody powiedziec jemu,ze bedzie mogl zostac u mnie dluzej czy nie, ale mame traktuje jak przyajciolke nigdy nie miaalam jakis tam tajemnic,wiec nie wiem jak postapic,a dodam,ze jesli by zostal to oczywiscie nie zorbilibysmy czegos zlego,nie wiem czemu mama bo pewnie tak kojazy ,ze jak spanie to odrazu mialo by do czegos dojsc..
ehh..i tak nie wiem co zorbic..wiez ze tami problem dla niekotrych blahy i jakis typu problemy nastolatki,ale nie oceniajcie mnie zle,tylko pytam o opinie jak postapic czy porozmawiac z mama ,napisac jej jakiego smska i spytac co jeszcze o tym mysli ,moze zdecyduje i powie ze niech ozstanie na noc ,ufam Ci ,a moze nic jej nie mowic i niech on zostanie,sama nie wiem,a chicalabym spedzic z nim duzo czasu bo rzadko ze wzgledu naodleglosc sie widujemy
p.s przepraszam,za bledy ale pisze szybko i dlatego sa lietrowki i bledy
dziekuje za wasza kazda wypowiedz
juz temat nie wazny ,dziekuje
Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2009-03-05 o 14:37
Powód: Przywrócenie treści postu.
|